A Gawker magyar oldala forradalmasíthatja az online világot

2012. szeptember 07. 17:01

Új, magyar nyelvű platformot indít a Gawker Media Kinja néven. Amint az a Szalai Annamáriának megküldött levelükben írták: az olvasó-újságíró párbeszéd a korábbinál nagyobb hangsúlyt kap majd.

2012. szeptember 07. 17:01

Új, magyar nyelvű platformot indít a Gawker Media Kinja néven. Amint az a Szalai Annamáriának megküldött levelükben írták, abban hisznek, hogy „a teljes igazság a párbeszédekből derül ki”, ezért azon dolgoznak, hogy minél inkább „elmossák a határokat” szerkesztőik, újságíróik, és az olvasók között. E szerint a párbeszéd a korábbinál nagyobb hangsúlyt kap majd.

A mára harmincmilliós olvasótáborral rendelkező, New York-i székhelyű kiadóvállalatot a magyar származású Nick Denton alapította tíz évvel ezelőtt; a kiadványok műszaki hátterét évek óta magyar szakemberek tervezik, készítik, és működtetik. „A Gawker Mediát vezérlő elv a kezdetektől fogva az igazság keresése, bennfentesség, részrehajlás és mérlegelés nélkül” – írta a levélben Orosz Péter azzal a céllal, hogy az NMHH vezetőjét meghívja a Kinja indulását ünneplő rendezvényre.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!