MSZP: A Fidesz államosítja az önkormányzatokat

2011. május 22. 11:33

Az MSZP elnöke szerint a kormánypárt megtámadta az önálló érdekérvényesítésre és véleményalkotásra képes önkormányzatokat. Mesterházy Attila szerint az önkormányzatok államosításával közigazgatás helyett politikai igazgatás alakulhat ki.

2011. május 22. 11:33

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke vasárnap Szegeden leszögezte: a kormány centralizációs politikája folyamatosan felülírja a helyi, közösségi döntéseket. A  a kormánypárt támadást intézett az önálló érdekérvényesítésre és véleményalkotásra képes önkormányzatokkal szemben. „Az önkormányzatok államosításával közigazgatás helyett politikai igazgatást próbál meg bevezetni a Fidesz” - tette hozzá a pártelnök.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2011. május 22. 21:45
bikicsunáj!
trust
2011. május 22. 18:30
Ide figyeljen házmester! "Az MSZP elnöke szerint a kormánypárt megtámadta az önálló érdekérvényesítésre és véleményalkotásra képes önkormányzatokat." Kérdezem, mit tett az mszp-szdsz-es kormány 8 éven keresztül? Tönkretette az önkormányzatokat, eladósította őket hosszú évekre, elvett minden pénzt, magához rendelte, amit aztán hunvald, gál, cusi, feri, kóka, sorolhatnám, de túl hosszú lenne a lista elloptak, lenyúltak. Feri meg is mondta, csak csak másképpen fejezte ki magát, mégpedig elkúrtuk, nem kicsit, nagyon! Elkúrtátok, soha többet ne akarjatok hatalmat magatoknak, legalábbis addig ne, amíg azt a sok millió ember emlékezik rátok!
baltazár
2011. május 22. 16:13
valaki fordítsa már le, hogy ez a nyomorult mit akar közölni a külvilággal! azon kívül persze, hogy az apjának a fájós fogait majd nem fogják kihúzgálni a jobbódali fogorvosok...
Ultima Ratio
2011. május 22. 15:45
Valamit nem értek. Az MSZP szerint a Fidesz államosít. Akkor ők most miért nem örülnek? Elvégre ezt csinálták ők is... végre van egy közös nevező, jöhetne a nagykoalíció.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!