Elképesztő felvétel: így csap le az oroszok rettegett termobárikus rakétája

2023. január 21. 07:04

A TOSz-1-es Szolncepjok hatalmas pusztítást végzett a luhanszki régióban.

2023. január 21. 07:04
null

Egy orosz háborús vlogger videót tett közzé arról, ahogy a TOSz-1-es Szolncepjok termobárikus rakéta-sorozatlövő elpusztítja Novoszelivszke egy részét. A luhanszki települést még tavaly év végén foglalta vissza az ukrán hadsereg az oroszoktól, súlyos harcok árán. 

A TOSz-1-es az oroszok egyik legnagyobb erejű tüzérségi fegyvere.

A harci eszközök 30 vagy 24 darab termobárikus töltet indítására képesek, a hatótávolságuk pedig 6-10 kilométer.

Nyitókép: TOSz-1-es Szolncepjok termobárikus rakéta-sorozatlövő becsapódása
Forrás: Tiwtter-képernyőkép

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
putyliorkok
2023. január 22. 07:08
Úgy tűnik, az orosz haderő egyre demotiváltabb Ukrajnában, már igencsak komoly fegyverrendszereket hagynak el a kezelőik teljesen működőképes állapotban. A nap folyamán állítólag az ukrán haderő kezére került egy TOSz-1-es nehéz lángszóró, illetve elhagytak az oroszok egy TOR-M2-es légvédelmi rakétarendszert és egy BTR-menetoszlopot is.
Isten jobb keze
2023. január 22. 01:44
Ott rohadjanak meg ahol vannak ge@i oroszok! Őket és az ukránokat is egy szivlapáttal agyon kellene ütni! Orbán farok felszopó fideszesek.. a vékeményeteket tartsátokmeg magatoknak!
kivancsijani
2023. január 21. 21:38
borzasztó... örömködve nézzük ezeket a videókat, miközben egy rakás ember meghal egyik vagy másik oldlaon. be kellene tiltani ezeket.
Dr. Greta Grünberg
2023. január 21. 16:08
TOSZ-1? Deklaráltan kopulo- és fallikomimetikus, spermatoexplozívan destruktív rakéta, a ruszopatriarchátus gyilkolóeszköze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!