VV Zsolti: Ennyi gyűlöletet én még életemben nem kaptam

2022. május 05. 10:52

Az influenszer a választás után közvetlenül arról beszélt, tart a megtorlástól, majd Orbán Viktorral fotózkodott, új videójában pedig azt mondja: nem érti, miért hívják a követői napraforgónak.

2022. május 05. 10:52
null

Osváth Zsolt, alias VV Zsolti a napokan vendégként vett részt az Országgyűlés alakuló ülésén, a parlamentben pedig Gyurcsány Ferenccel és Orbán Viktorral is lőtt egy-egy közös fotót.

Az influenszer szerdai videójában magyarázkodott a fotóval kapcsolatban, elmondása szerint az egészet csak egy médiahekknek szánta, nem sejtette, hogy ennyi támadást fog kapni, főleg a saját követőitől.  Emlékezetes: VV Zsolti fotó közzététele előtt, a választás után még arról beszélt, hogy tart a megtorlástól.

Tényleg bárki egy pillanatig is azt gondolta, hogy én keblemre ölelem őt? Hát bazdmeg, ez egy médiahekk! Tényleg az iróniát, tényleg ezt kell magyarázni valakinek? Hülye lettem volna nem odamenni!”

– fogalmazott.  

Elmondása szerint szeretett volna Orbán Viktor szemébe nézni, hogy elmondhassa neki azokat a „hatalmas szenvedéseket”, amiket „ő és az ő pártja okozott nekünk.

VV Zsolti videóját megtekintheti itt:

Nyitókép: YouTube

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qwrtzq
2022. május 06. 14:41
mi az, zsolti? kóstolót kaptál szeretetországból?
Vakfolt
2022. május 06. 10:28
Mennyire ostoba ez az ember, illetve buzi.
Lajoss
2022. május 06. 08:22
Ki ez a faszi?
krampus
2022. május 06. 05:08
Influenszer....regebben az ilyen semmirekelloket mas neven illettek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!