Orbán és Kövér nem válaszolt az újságírók MNB-s kérdéseire

2016. április 25. 19:41

Több újságíró tett fel kérdéseket Orbán Viktornak és Kövér Lászlónak az MNB alapítványok költéseivel kapcsolatban, azonban sem a miniszterelnök, sem a házelnök nem válaszolt a kérdésekre a Parlamentben.

2016. április 25. 19:41

A Népszabadság több másik médium mellett a Parlamentben igyekezett megszólaltatni Orbán Viktort és Kövér Lászlót a Magyar Nemzeti Bank alapítványainak költéseivel kapcsolatban. A politikusok nem válaszoltak az újságíróknak. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtósa a Népszabadság újságíróinak figyelmét felhívta arra, hogy tiltott helyen videóznak, aminek következményei lehetnek.

A lapnak azonban Harrach Péter nyilatkozott, aki azt javasolta, hogy az üggyel kapcsolatban kérdezzék meg az MNB elnökét, Matolcsy Györgyöt.

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. április 27. 09:23
Éljen az agyhalott zsideszbolsik diktatúrája!!!!
Mindjárt
2016. április 26. 15:39
"Orbán és Kövér nem válaszolt az újságírók MNB-s kérdéseire" Miért válaszolnának. Nekik is mint minden bűnözőnek, joga van hallgatni. A Fidesz jobban lop :D
Hora
2016. április 26. 14:35
friss Mai ülésén a várakozásoknak megfelelő mértékben csökkentette az irányadó kamatot a monetáris tanács. Az újabb 15 bázispontos mérséklés hatására a három hónapos irányadó ráta holnaptól 1,05%. s ennek a globális pénzpiacok nem örülnek annyira- vajh miért? (az országnak viszont JÓ)
Hora
2016. április 26. 13:59
Lehet itt a jobber közgazdászokat nem szeretni, Zsótikát sem kell- csakhogy ŐK tényeket tárnak a széles nagyérdemű el. : Hogyan is áll most a Magyar Nemzeti Bank és milyen eredményeket ért el? - See more at: http://www.echotv.hu/video/111085/20160303_Hatterkep_1_resz#sthash.CAYbRuZu.dpuf Összehasonlítva az előző érával KLasszisokkal !!! jobban produkál Maotlcsy bácsi mint amiről a ballib sípol Anno veszteség - MA vastag NYERŐBEN! Ez fáj ? Nooormáális vagy liberó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!