Szocialisták zavarták meg Schiffer fórumát

2015. június 08. 08:24

„Szocialista troll” húzta fel Schiffer Andrást mosonmagyaróvári utcafórumán.

2015. június 08. 08:24

Schiffer András nem volt hajlandó válaszolni az utcafórumára „trollkodni” érkező helyi szocialisták kérdéseire. Az LMP helyi vezetője, Goda Bálint Zsolt szerint csak provokálni akarták őket. Kovács Tamás, a helyi szocialista vezető az LMP programjának „szociáldemokrata” pontjairól akart kérdezni, de Schiffer közölte vele, hogy „magának a szociáldemokráciához semmi köze”.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2015. június 08. 20:38
Úgy látszik, nehezére esik "a múltat eltörölni" pártnak tudomásul vennie a jövőt, ha úgy tetszik, a 21. századot, pedig ez elkerülhetetlen. Nem ártana hallgatni a jó öreg Seneca mondására, miszerint "aki akarja azt vezeti, aki nem, azt vonszolja a sors".
kuwiq
2015. június 08. 14:12
A dolog elejét nem láttuk. Az biztos, hogy ha már ott volt az lmp kitelepülés, a maszoposok megpróbáltak rárepülni és saját kommunikációs célra kihasználni azt. Schiffer meg nagyon helyesen ellenállt és elhajtotta őket.
Selamat
2015. június 08. 14:00
Várom a dékások kiabálását arról is, hogy Schiffer is jól felhízlalta a seggit....
szuverén
2015. június 08. 12:07
@hűvaze! Írod ezt. -”vazze ! kivételesen jónak tartom, hogy ezt az emlékeztetőt elővakartad ! ...mindezek mellé megjegyzem, hogy ezt a sok vöröset Sch libernyák zölddel akarja ellensúlyozni - csakhogy az átlátszóan: dávidkék!” -Gondolatébresztő, mert máshol én is jelöltem emlékeztetőt. Ezért ajánlok kikeresésre mindenkinek, egy interjút. Amikor volt az arkangyalos emlékmű balhé. Schiffer szerepelt az ATV, egyenes beszédében. Kálmán Olga, igen csak melléfogott vele. (Magyarul; jól pofára esett.) Arra számított, hogy Schiffer vélt „kéksége” okán, az emlékműt átkozók sorába beáll. Azonban Ő azt mondta, nem ez ellen kell tiltakozni, hanem az ország valós gondjával kell foglalkozni. Egy másodpercig sem, nem siránkozott. -Tisztelt hozzászólók, az interjút nézzék meg és utána ítélkezzenek. ”Dávidkék”, avagy piros-fehér-zöld! ATV honlapján, de lehet, hogy a Mandineren, yutub, stb. fellelhető. -Nem vagyok vallásos, de ajánlom: Ne ítélj meg könnyelműen másokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!