Így örülnek a gyerekek a ajándékoknak

2014. december 21. 17:10

Tarnabodon főként mélyszegénységben élő gyerekeknek és családoknak küldött adományokat egy civil közösség, így igyekeztek szebbé tenni a község karácsonyát.

2014. december 21. 17:10

Egy baráti társaság kitalálta évekkel ezelőtt, hogy  mélyszegénységben élő családokon segítenek karácsony előtt ruhákkal, játékokkal, tartós élelmiszerrel. Ekkor találtak rá Tarnabodra, az egykori befogadó falura, ahol gyakorlatilag az egész település ebbe a kategóriába tartozik. A Nol.hu videójában láthaó, ahogy a 290 ezer forintos adomány megérkezik a faluba, és az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány segítségével néhány nappal az ünnep előtt kiszállították. A tartós élelmiszerek mellett a faluban élő gyerekek játékcsomagokat is kaptak.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Incevince
2014. december 22. 11:57
MAHUN lovas/íjjász nemzet vagyunk persze nem ti Jobbikos TRÁGYA KUPACOK nálatok a 17-18 éves kipás, kapafogú, túltenyésztett Bunkó jobbikos vadparaszt korán megtanulja hogy kell a szerencsétlen, kisemmizett, felszínen maradásért kűzdő szegény nincsteleneket le igázni !!! Amúgy meg, látom nem értesz magyarul, ezért elmondom: a buzulás NÉPSZERŰSÍTÉSE ellen vagyok Csak ezt nem érted, mert ilyenkor hirtelen nem lesznek fontosak számotokra a szent többség és demokrácia. Abba senki nem akar beleszólni, a otthon a szakállas gabriellával mit csinálsz nagyjábol feltudtad fogni kétlem !!! 2 Én ugy írok ajohyahatok igyis írhatok ha nem tetszik szoljál anyádnak ö bizthos segitt elöször ganajászá ki magadalol mert már a Trágya felvett
Incevince
2014. december 22. 11:07
DR KANCIGÁNY Vincze Szegény Szaddám ha élne, most ő is küldhetne ide megfigyelőket iárnból a Jobbikba !!!!
Incevince
2014. december 22. 09:20
a Magyar Gárda számla nélkül beszedett tagdíjait hogyan kellett leadni bizonyos személyeknek!!!! KI TUDJA ???? cigányozni meg zsidózni ahozz nem kell Ész ???? HÁNY ZSIDÓ JOBBIKOS VAN A JOBBIKBAN MINDJÁRT ADOM AZ ADATOKAT !!!!
Incevince
2014. december 22. 09:08
Testvérem ROI tamás napjára pedig már meggyujtotta a MENORÁT !!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!