Sikkasztással vádolják Stohl ügyvédjét

2013. április 05. 09:31

Ruttner György 30 milliós letétet kért ügyfeleitől, ám ezt nem fizette vissza. Ügyvédi visszaéléssel, jelentős értékre elkövetett sikkasztással, és hamis tanúzásra felhívással vádolják.

2013. április 05. 09:31

Ruttner György egy ügylet fejében kért 30-30 millió forintos letétet ügyfeleitől. Az ügylet nem jött létre, azzonban az ügyvéd mégsem fizette vissza az összeget, hanem sajátjaként rendelkezett vele, ezért jelentették fel.

Az ügyészség képviselője a tv-csatornának elmondta, Ruttnert ügyvédi visszaéléssel, jelentős értékre elkövetett sikkasztással, és hamis tanúzásra felhívással vádolják.

A sztárügyvédet már ki is hallgatták az ügyben, ő azonban nem tett vallomást, tagadta bűnösségét és panasszal élt a gyanúsítás ellen.

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. április 07. 09:31
Rettentően erős a környezethatás. Az ügyvéd bűnözők közt tölti idejét,kitalálva, miként mentse ki a nyilvánvalóan gonosztevőt, s maga is gusztust kap rá,miután annyi gazembert megmentett a büntetéstől.
Zokni
2013. április 07. 09:22
Ez a hír így valójában nem az a hír, amiről szól. Csak "finom" mandineres inszinuáció.
ottapont
2013. április 06. 18:24
Ismét beigazolódik az angol szóvicc lawyer= liar
kuwiq
2013. április 06. 11:22
Ez egy nemtelen politikai támadás. Ruttner elvtárs sosem tenne ilyet. Elkölteni más pénzét, hamis tanúzásra felhívás, ugyan már, egy ilyen tiszta elvtárs még gondolatban se csinál ilyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!