A bankok ellen tüntetett a Koppány Otthonvédő Csoport

2013. február 15. 09:44

Autós felvonulással blokkoltál a forgalmat, és felakasztottak egy Csányi Sándorra emlékeztető babát is.

2013. február 15. 09:44

A Koppány Otthonvédő Csoport autós felvonulással tüntetett a devizahitelesek kilakoltatása ellen Budapesten. A Blaha Lujza térről induló menet több pénzintézethez is ellátogatott, majd a Kossuth Lajos utcán blokkolták a forgalmat, hogy felhívják a figyelmet a devizahitelesek problémáira.

Követeljük, hogy a forint árfolyamáért felelős Magyar Nemzeti Bank, a magyar társadalom, az ország érdekeit szolgálja!” – ordította megafonba az egyik tüntető, míg egy másik azt mondta, „nyilvános népkifosztás megy”. A demonstráción egy Csányi Sándorra emlékeztető maszkot húztak az egyik felkötött rongybabára és végighordozták a városon.

Balogh Béla, a Koppány Otthonvédő Csoport elnöke elmondta: az a céljuk, hogy a kilakoltatásokat mindenképpen megakadályozzák, hogy „ne kerüljenek emberek százezrei az utcára”. Tatár József, a csoport tanácsadója szerint megmozdulásuk nemzeti radikális tüntetés volt. „A nemzeti radikalizmus nem pártokhoz köthető, ez egy olyan elv, ami a szabad, független Magyarország eszméjét hordozza. Hálistennek éppen emiatt nagyon sok világnézetű ember van itt” – tette hozzá Tatár.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bini
2013. február 15. 17:26
Tegnap hallottam az ombucmant. Nagyon értelmes fószer és úgy néz ki, hogy fröcsögés helyett szakmailag vizsgálja a dolgokat és az aduit nem kijátszva tárgyal az érintettekkel. Az össze-vissza beszédnek nincs értelme és a hözöngéseknek sem, mert senki nem megy semmire. Mivel törvények szabályzok határozza meg a kompromiszumos megoldásokat. A hitelezöknek is tudomásul kell venni, hogy a hitelt vissza kell fízetni. Az hogy ez milyen formában történik az tárgyalás kérdése. Az hogy mit ismer el az ombucman tiszteséges hitelezési ügyletnek és a bank ehhez milyen hozzáálást mutat szintén tárgyalás, jogszabály, tiszteséges üzleti menet, valamint a szereplök érdekérvényesítése határoza meg. Őgy látom, hogy a most kinevezett ombucman kezében most több lehetőség van a bankokkal szemben, mint az ügyfeleknek akik össze-vissza sokszor külső cukkolás következtében csinálták a cirkuszt, mint a Koppány csoport. Meg kell várni milyen eredményeket ér el hivatalból az erre illetékes személy, mivel mögötte kormányi támogatás is ott áll, s eszközei is vannak.
keszon
2013. február 15. 17:04
Nőellenes rendőri erőszak: pisztolytussal csiklón vágták az otthonvédő hölgyet!!44!! http://www.youtube.com/watch?v=IYASjeroMqc HajRÁ Kappany csoport! Hajra otthonvedok! Hajra SoDI! Free Breivik!4!!négynégy!!4!!
tapsihapsi
2013. február 15. 16:52
azért az utolsó mondatok igencsak helyénvalóak: "ez kormány pont olyan mint az előző!!!!"
kukagyerek
2013. február 15. 15:02
"A bankok ellen tüntetett a Koppány Otthonvédő Csoport" Ez a "Koppány Otthonvédő Csoport" nem tudja, hogy a fineszkormány már megsegítette a devizahiteleseket? Vagy mégsem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!