Seggfejekkel vagyunk körülvéve

2023. augusztus 02. 15:06

Az USA tulajdonképpen egy erőszakos, primitív, gyarmattartó gerontokrácia lett.

2023. augusztus 02. 15:06
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Nem is tudom, a haladás mely ága dühítőbb. Az, amelyik azt magyarázza, hogy az amcsik a jogos biztonsági igényeik miatt szűkítik a magyarok beutazását, vagy az, amelyik szerint ez egy jogos botozás volt a világ csendőrétől, hiszen nem viselkedünk jól. 

Az első társaság már csak azért is kínosan ostoba, mert az USA nemzetbiztonságának a milliószámra Európába érkezett és pár év alatt, könnyített módon állampolgársággal jutalmazott közel-keletiek, illetve Új-Mexikó és Texas határán számolatlanul érkező illegális bevándorlók messze komolyabb problémákat okoznak, mint a határokon kívül születetteknek biometrikus izébizé nélkül kiadott útlevelek.

A jogos megbüntetésünkről hadoválók figyelmét meg keletre szeretném terelni. A sztyeppén állítólag azért halnak tízezerszám az ukránok, hogy megvédjék a régi, szabályokon alapuló világrendet. Nem tudom, mikor volt része a régi, szabályokon alapuló világrendnek, hogy hazugságokra hivatkozva szankciózunk országokat. 

Az USA tulajdonképpen egy erőszakos, primitív, gyarmattartó gerontokrácia lett, és mint ilyen, kb. pont annyira szimpatikus, mint a félheréjű Putyin Oroszországa. 

Seggfejekkel vagyunk körülvéve.”

Nyitókép: David Pressman Twitter-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fgabee
2023. augusztus 04. 06:10
De ki az a barom aki önszántából oda akarna menni.
chief Bromden
2023. augusztus 03. 12:29
Felsőbbrendűek, gondolják. Akik együttműködnek velük, míg tart, csak a hátuk mögött nézik le.
Zjzj
2023. augusztus 03. 11:13
Sot annyi mar a seggfej, hogy magad se tudod ki az es ki nem, meglehet te vagy a legnagyobb, de a sok seggfejtol ezt mar eszre sem veszed.
10000bocs
2023. augusztus 03. 09:38
Hogy sikít a sok amerikai érdekérvényesítő! Hogy nyüszít a sok igaziértelembenvettdemokrata, mikor tükröt tartasz eléjük! Olyan opció nincs, hogy esetleg a birodalom azon érdekeket tiszteletben tartaná, amire hivatkozva háborúkat szokott indítani mások ellen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!