Most akkor vagy az van, hogy Tarlós elvtá… izé, khm, „úr” összekeverte a fővárost egy randioldallal

2023. július 13. 19:18

Vagy még mindig nem sikerült megemésztenie, hogy a budapestiek nem kérnek azokból a fröccsöntött, trottyos gatyás téeszelnökökből, akikkel a Fidesz elöntötte országot.

2023. július 13. 19:18
null
Kele János
Kele János
Facebook

„Most akkor vagy az van, hogy Tarlós elvtá… izé, khm, »úr« összekeverte a fővárost egy randioldallal, vagy még mindig nem sikerült megemésztenie, hogy a budapestiek nem kérnek azokból a fröccsöntött, trottyos gatyás téeszelnökökből, akikkel a Fidesz elöntötte országot.

Ezt is ajánljuk a témában

Akárhogy is, de ideje lenne felfogni: Budapest egy polgári város, erős öntudattal és sokféle lakossal, éppen ezért az óvodások uzsonnáját erőszakkal einstandoló kisgyerekek szó- és eszközkészlete itt nem fog működni.”

Nyitókép: Mandiner, Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2023. július 14. 16:42
Te igazi hüje vagy. Ezek jobbak?????
wasserwoman
2023. július 14. 11:19
már megint kelepel ez a Sosemmegválasztott János?
bokrosbirka
2023. július 14. 09:13
A kedves Kele munkásőr elvtárs megtalálta az ágy alatt a becsomagolt egyenruháját és most nosztalgiázik a volt ÁVH iránt? Fekete autót már kiküldte az államosításra szánt vagyonok tulajdonosaiért, amibe természetesen szeretne beköltözni. Tele az ország a volt proletár diktátorokkal, mennek már éhségmenetükben dögkutat fosztogatni!
csendbiztos-2
2023. július 14. 08:30
Öcsi!Tarlós trottyos gatyájából kibújt fing többet ér mint a te egész életpályád!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!