Jogod van szeretni és szeretve lenni

2023. július 15. 19:39

Minél színesebb a társadalmunk, annál sikeresebb ország leszünk!

2023. július 15. 19:39
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Jogod van szeretni és szeretve lenni. Még akkor is, ha az államilag propagált gyűlölet minden percben igyekszik ezt megkérdőjelezni, vagy megakadályozni. Legyetek büszkék, mert minél színesebb a társadalmunk, annál sikeresebb ország leszünk!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. július 18. 21:25
A színes társadalom már milyen?.....egy lazalom,bomlott elme kitalacioja,egyetlen társadalom az igazi,hol nem fonnyaft korcsok ugra- bugralnak és dobják magukat: az igazi világban csupán nő és férfi el és neveli a gyermekeit....mást nem létezik....
tapir32
2023. július 16. 19:33
A konzervatív gondolkodás toleranciát, elfogadást, megbékélést, szeretetet, a másik ember megbecsülését, a szegények és az elnyomottak segítését, az emberek egyenlőségét stb. hirdeti. Akik, ezen értékek mentén szocializálódtak, ezen értékeket interiorizálták azoknak, nincs gondja a másik ember emberi jogainak tiszteletben tartásával. A konzervatív gondolkodású emberek számára a fenti értékek természetes, maguktól értődő, interiorizált értékek. Az európai kultúra ezen értékek mentén épül fel, nem kis mértékben az egyházak tevékenységének eredményeképpen. A szocializációs deficit a balliberális oldalt jellemzi. A kultúra eredendően jobboldali és konzervatív!
tapir32
2023. július 16. 19:31
A politika kiszállhatna az LMBTQ+ mozgalom mögül. Úgy járnak majd mint a pedagógusok! Hiteltelen politikusok hiteltelenítik az ügyüket!
connorj
2023. július 16. 17:56
💋 https://m.youtube.com/watch?v=_X1iImb8qm4
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!