Orbán mindennek elvette az értékét

2023. június 19. 20:27

Le kell számolnunk azzal az orbáni rémálommal, hogy az olcsó munkaerő versenyképes.

2023. június 19. 20:27
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Le kell számolnunk azzal az orbáni rémálommal, hogy az olcsó munkaerő versenyképes. Mert ennek csupán az az eredménye, hogy 13 év alatt Kína összeszerelőüzeme lettünk. Orbán mindennek elvette az értékét; olcsóvá tette a forintot, a fizetéseket. Csak az élet nem lett olcsóbb, mert az orbáni infláció közben 7 hónapja Európa-rekorder.

A mai minimálbérről szóló konferencián arról beszéltem, hogy nem lesz elég megváltoztatni az adó-, a járulék-, vagy a támogatási rendszert ahhoz, hogy versenyképes fizetések legyenek. Ennél több kell. Véget kell vetni annak a politikának, amelyik saját állampolgárait kiszolgáltatja és dolgozói szegénységbe taszítja. Mert hiszem, hogy a versenyerő azokban van, akiket megbecsülünk. Ilyen egy tisztességes európai ország, és ilyen lesz Magyarország is. Ezért dolgozom.”

***

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hang
2023. november 14. 21:20
Majd mi megmutatjuk, hogy is kell ezt csinálni ! Akinek nem tetszik, azt szétverjük meg kilőjük a szemét. Vagy cafatokban géppuskázzuk fel a Parlament falára, mint nagypapa.....
DBZ22
2023. június 20. 17:19
Klárika drága kitetszett felejteni " ha rajtunk múlik " ....
Kamcsatka5
2023. június 20. 15:26
te plovdivi lamantin, tőled nem volt mit elvenni, hacsak a nagy valagad!
istvanpeter
2023. június 20. 15:13
Eszement károgás bele a vakvilágba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!