Alekosz Hajdú Péter műsorában dicsérte a Fideszt, csúnya vége lett

2023. május 21. 07:57

Ennyit a kettős mércéről.

2023. május 21. 07:57
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Felhévizy már több jegyzetében említette, hogy minden érdekli, ami a közéletben történik. Ebbe olykor bulváresemények is beletartoznak. Főként, ha azok olyan platformon történnek, mint például a YouTube, ahol számos egykori médiaszemélyiséget követ Friderikusztól a Partizánon át egészen Hajdú Péter csatornájáig.

Jelesül pont az utóbbi fórumon, a Frizbiben volt a közelmúltban vendég Nagy Alekosz. Mielőtt a kedves olvasók fanyalogni kezdenének, Félix nem követi az egykori Való világ győztes médiaszerepléseit, de mivel Hajdú Péter műsorában rendszeresen történik valami érdekesség, mindig megnézi az új adásokat, így futott bele Alekosz szereplésébe. A szokásos mederben folyt a beszélgetés, az egykori VV-s hozta a tőle megszokott formát, sajátos stílusában válaszolgatott a műsorvezető kérdéseire. Szóba került a politika is, Alekosz elmesélte, hogy Fideszre szavazott először, majd legutóbb az ellenzéki összefogásra adta a voksát. Majd amikor a jelenkori pártpreferenciájáról kérdezte Hajdú, az alábbi választ adta: 

»A Fidesz az egy hihetetlenül… még egyszer meg kell hogy ismételjem: hihetetlenül professzionális, hihetetlenül jól felépített stratégiával, kommunikációval, bázissal, mindennel, ami létezik, fölépített dolog. Szerintem Európában, de talán még a világon is, ennyire összeszedett, stratégiailag összefogott, kommunikációban ezermilliárd csillagos dolog nincs. Tehát itt már ellenzékről, baloldalról, összefogásról már nem is lehet beszélni. Mert ez olyan, mint ha egy Jumbo Jetet szeretnél összehasonlítani egy vitorlázó repülőgéppel vagy egy papírrepülővel, és ezt nagyon komolyan mondom.«

A műsor megnézését követően a hírlapíró kíváncsi volt, hogy a baloldali médiafelületek miképpen tálalták Alekosz mostani megnyilvánulását, annak függvényében, hogy amikor szidta, bírálta a kormányt, azonnal örömmel, öles címekkel szerepeltették a különféle baloldali portálok a kirohanásait. Érdemes rákeresni a neten, bizony megesett az a csúnyaság, hogy visszhangtalan maradt ez az immár támogató, pozitív vélemény. Ami önmagában nem lenne eget verő dolog, mert valljuk be, Alekosz nem tartozik azok közé a hírességek közé, akiknek a véleménye perdöntő lenne bármiben is. (Tisztelet a kivételnek: az Index beszámolt róla.)

Mindenesetre fölöttébb érdekes, hogy azok az úgynevezett hírességek, művészek, médiacelebek azonnal nemkívánatos személyekké válnak, amint a jelenlegi kormánypártról jót mondanak, vagy csak olyan televíziós csatornán szerepelnek, ami történetesen nem a kormány ellen hergel minden este a hírműsoraiban. Számos példát felsorolhatunk, hiszen ízekre szedték Lékai-Kiss Ramónát, amikor az RTL Klubtól átszerződött a TV2-höz. A csinos színész-műsorvezető hiába próbálta az új szakmai kihívás lehetőségével indokolni a döntését, a liberális tolerancia bajnokai gyakorlatilag nekiugrottak a közösségi hálós platformjain. Mondván, eladta magát a Fidesznek, ő is Orbán embere lett, a kormányzat szekértolójává vált. Így lett egy csapásra 2002-ben Egerszegi Krisztinából, mindenki Egérkéjéből csak a fél ország Egérkéje, miután felolvasták a levelét azon az emlékezetes Fidesz-nagygyűlésen. De Tóth Gabi énekesnő is megkapta a magáét a baloldaliaktól, liberálisoktól, amikor vállalva vallásosságát és hitét, a nemzetközi eucharisztikus kongresszus önkéntes hírnöke lett. 

– Félreértés ne essék, ez nem Alekosz-jelenség, hanem a toleranciabajnok baloldali, liberális blokk hihetetlenül aljas kettős mércéje. Amíg az ő szájízük szerint beszélsz, nyilatkozol, a tenyerükön hordanak, de amint a véleményed nem egyezik a liberális, baloldali mainstream véleményével, azonnal felkerülsz a nemkívánatos személyek listájára – gondolta magában Felhévizy, majd kiment a teraszra muskátlit ültetni és elrendezni az idén tavaszra nagyra nőtt leandereit.”

Alekosz elájult a Fidesz profizmusától - szerinte ilyen profizmus nemhogy Európában, de a világon nincs sehol máshol (VIDEÓ)

Az egykori valóságshow-szereplő úgy véli, a Fidesz annyira „egymilliárd csillagosan” profi, hogy ellenzékről már nem is igazán lehet beszélni.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aszterion
2023. május 22. 14:33
„Alekosz Hajdú Péter műsorában dicsérte a Fideszt, csúnya vége lett” végigolvastam a cikket, kíváncsi voltam, hogy mi lett a csúnya vég. Annyi derült ki, hogy néhány nem kormánypárti lap nem számolt be Alekosz frizbis nyilatkozatáról!!! Elmentek a kurva anyátokba a hazug clickbait címeitekkel!
Pilsnerurquell
2023. május 22. 11:33
Ki a faszom ez az alekosz?? Rákerestem neten... Ez vmi ilyen celeb moslékszerűség vhonnan régről asszem.. Ergo egy senki. Konkrétan.. Tisztelt Mandiner! Én nagyon kedvelem az oldalukat, de muszáj lesűlyedni erre a szintre? Ez kit érdekel? Tök komolyan kérdem..
XTRO
2023. május 22. 10:14
Kimondottan szórakoztató, hogy az itt megnyilvánuló forradalmárok, milyen szépen alátámasztják a cikk mondanivalóját. Alekosz csupán egy tényt közölt, ami természetesen nem tetszik az ellenzéki brigádnak, és már tolják is ezerrel.. ez persze könnyebb mint jól csinálni bármit.
letsgobrandon
2023. május 21. 21:56
szegény hülye vágyvezérelt moslékok... .. képtelenek elfogadni a realitást
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!