A parlamenten ma a székely zászló leng a magyar mellett

2023. április 11. 18:25

Eközben Berlinben például a Reichstag épületének ormán nem „az elveszett" Kelet-Poroszország vagy Elzász-Lotaringia, hanem az Európai Unió zászlaja lobog...

2023. április 11. 18:25
null
Vágó István
Facebook

„Kövér László most sem engedi kitűzni a parlamentre az Európai Unió zászlaját, hiába jön a csatlakozásról szóló népszavazás huszadik évfordulója, hivatkozva arra, hogy »az Európai Unió legtöbb tagállamában a nemzeti kormányzati épületeken tűzik ki az EU-zászlót, a nemzeti parlamenteken viszont nem«.

Ma a székely zászló leng a magyar mellett.

Nos, azért van ellenpélda bőven.

Berlinben például a Reichstag épületének ormán nem »az elveszett« Kelet-Poroszország vagy Elzász-Lotaringia, hanem az Európai Unió zászlaja lobog...”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon
2023. április 12. 16:52
Szovjet zászló... EU zászló....pfff nem látom a különbséget
Intar
2023. április 12. 14:22
Hülye vagy pista! És seggnyaló!
Hyazinth
2023. április 12. 14:17
„Gyertek, gyertek, hogyha mertek, benne remek mester leltek!” (Flórián)
1000bocs
2023. április 12. 12:26
"Berlinben például a Reichstag épületének ormán nem az elveszett Kelet-Poroszország vagy Elzász-Lotaringia, hanem az Európai Unió zászlaja lobog..." És ez mit jelent? Németország elveszítette területének kétharmadát, lakosságának kétharmadát, iparát, hegyeit, bányáit, vasútvonalait, kastélyait és városait? Mit hasonlítunk mivel? Ja, hogy ez egy hülyebalos, akkor nincs kérdésem. Az ő ligájában elég ha épület-épület, zászló-zászló - ez a szellemi színvonal. Másrész az Eu project hosszas vajúdás után egy ideig úgy tűnt, maga lesz a megvalósult negyedik birodalom, ahol az eu mindenr régiójának gazdaságából a haszon Németország felé áramlik. Merkel ideje viszont lejárt, és az utána jövő WOKE fanatikusok éppen az Egyesült Államok legaljasabb érdekeinek oltárán áldozzák fel az iparuk és gazdaságuk. Azt pedig hagyjuk, hogy még Merkel is szégyenkezve tolta félre a Német zászlót ha véletlenül elée került - szerintem azonban minden nemzet pszichózisát rájuk kellene hagyni. Persze egy hülyebalosnak mindez.. Falra a borsó. Hisz Vágópista aki az értelem huszárjának fals kosztűmében élte le az élete nagy részét, mára ostoba szektahívővé vált, és a legprolibb hülyeségeket posztolja..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!