Éles meccsen egyetlen kapus sem fogja hagyni, hogy valaki abba a hálóba lőjön

2023. március 14. 15:05

A dollármédiások focilabdát nagyjából akkor láttak, amikor a suli udvarán véletlenül hozzájuk került a pályáról.

2023. március 14. 15:05
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Újabb jeles példája annak, hogy ezek a dollármédiások focilabdát nagyjából akkor láttak, amikor a suli udvarán véletlenül hozzájuk került a pályáról.

A cikk arról szól, hogy az mtk-diósgyőrön egy kisfiú végezhette el a kezdőrúgást, aki nem csak úgy elgurította a labdát, hanem bátran végigszaladt vele a pályán és megpróbált gólt lőni a diósgyőr kapusának. aki kivédte. kétszer is.

Innen indul az ízléstelen tiráda a dollármédiástól, akit legalább egyszer elvihetnének meccsre vagy beszélhetne egy profi játékossal. ugyanis nem csak a meccseknek, de a felkészülésnek is megvan a maga lélektana, pláne, ha az ember kapus. éles meccsen egyetlen kapus sem fogja hagyni, hogy valaki abba a hálóba lőjön, amit ő véd. SENKI. se gyereknek, se öregnek. alighanem ezt a kisfiú is tudta amúgy, mert a dollármédiással szemben ő focit szeretőnek tűnt.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hjrvss
2023. március 15. 15:35
Vagy mégis? https://www.youtube.com/watch?v=0S8BmprfyTQ
sheu
2023. március 15. 03:35
Ez a kapus még antiszemét is volt ugye, mert a kis mtk-s Énok vajon milyen származású lehet. Hát persze hogy megint erről van szó. A viccet félretéve elég nagy fasság volt egy bajnoki meccsen kezdőrúgás címszó alatt a labdát kapura rúgni, ugyanis a kezdőrúgás nem erről szól. Láttam már pár százat életemben, a kezdőkörben belerúg a labdába az ember, aztán viszontlátásra. Nem kéne bohóckodásra használni bajnoki meccseket.
-Zsolt-
2023. március 14. 23:10
Mondja ezt az a Trombika, aki labdákat (balls) maximum akkor lát, amikor egy nyél végén ütemesen az arcának vagy a farpofáinak csapódnak. 🤣🤣🤣
WLaci
2023. március 14. 21:34
Az origo cikkét is olvastad, te szánalmas buzi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!