Kedves pszichológustársadalom!

2023. március 30. 17:06

Ez a szakmátok hiteltelenítése egy olyan országban, ahol még ma is stigmatizált a terápia, és aki igénybe veszi.

2023. március 30. 17:06
null
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„Kedves pszichológustársadalom!

Nem szeretnétek elhatárolódni végre szakmailag? A korábbi, súlyosan kóklergyanús, szektaképző, zéró szakmai alappal rendelkező kijelentéseket most hagyjuk is. De ez konkrétan a szakmátok hiteltelenítése egy olyan országban, ahol még ma is stigmatizált a terápia és aki igénybe veszi. Hasznos lenne, ha kimondanátok: a terapeuta nem a barátokat helyettesíti olyanoknak, akiket senki nem tud már szeretni, csak a pszichológusuk, hanem tudományos alapon működő szakember. És az, aki terápiába megy, nem ab ovo abnormális.

»Gondoltál már arra, hogy ha esetleg terápiába járnál és valaki megjavítana, akkor nem tudnál viccelni? Hogy csak azért röhögnek rajtad, mert nem vagy normális?«

»Csak annak van szüksége terápiára, akinek már nincsenek barátai.«

»Itt nem arról van szó, hogy normális vagy, vagy nem vagy normális – ha vannak barátaid, nincs szükséged terapeutára. Majd ha már nem lesznek, akkor nézzél körül.«

Feldmár András”

Nyitókép: Mérő Vera Facebook-oldal

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
radnoti
2023. április 01. 19:27
Az nem stigmatizáló, ha valaki terápiára jár, az viszont probléma, hogy Mérő Verához hasonló futóbolondok gyakorolnak nyomást az igazságszolgáltatásra. Ügyvéde, Gál András, Mérő Vera és hívei támogatásával megalapozatlan ítéleteket csikart ki a darnózseli és a lúgos orvos ügyben.
Skulo
2023. március 31. 12:07
Mérő VERA! MERŐ UDVARIASSÁGBÓL KÉRLEK, FORDULJ PSZIHIÁTERHEZ!
Hangillat
2023. március 31. 11:19
Jog és egyéb védelem közepette a falig jutott, falvédőként nem képes lejönni onnan. Kaparja a falat, nem jó falat.
Szekértábor
2023. március 31. 09:42
Ez a nő egy feltűnési viszketegségben szenvedő apakomplexusos liba. Perintfalvi Rita 2.0 Minek szemlézitek? Ha már szemlézitek a rekcióit, miért nem helyezitek kontextusba? Miért az olvasónak kell kigugliznia, hogy miről van szó? Ezzel az erővel ezt a kommentemet is kitehetitek önálló posztba, ha már annyira nincsen anyagotok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!