Isten veled, Tamás Gáspár Miklós!

2023. január 15. 17:58

Megmutattad, hogy ebben a végletekig megosztott világban hogyan kell embernek maradni.

2023. január 15. 17:58
null
Botka László
Facebook

„Nemcsak a rendszerváltásban vállaltál fontos szerepet, után is hű maradtál a legfontosabb értékeinkhez. Egy emberségesebb, szolidárisabb, igazságosabb Magyarországért és világért küzdöttél a végsőkig, és ezzel sokaknak, sokunknak mutattál példát.

Megmutattad, hogy ebben a végletekig megosztott világban hogyan kell embernek maradni, a másik véleményét a szembenállás ellenére is tiszteletben tartani. Nagyon fogsz hiányozni nekünk, az országnak. Köszönjük, hogy mindig tükröt állítottál, példát és utat mutattál, hogy voltál nekünk!”

Nyitókép: Botka László (Összefogás Szegedért) polgármester beszédet mond a Pick Aréna, Szeged új multifunkciós sportcsarnokának átadóünnepségén 2021. december 9-én. MTI/Ujvári Sándor

 

Meghalt Tamás Gáspár Miklós

Elhunyt Tamás Gáspár Miklós filozófus, közíró, a demokratikus ellenzék egykori oszlopos tagja, az első szabadon választott parlament képviselője, 74 éves volt - számol be a 24.hu. A portál azt is megírja, hogy Tamás Gáspár Miklós 1948. november 28-án született Kolozsváron, a Babeș-Bolyai Tudományegyetemen szerzett filozófiai diplomát 1972-ben.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezilluzionista
2023. január 16. 15:19
Szép.
lofejazagyban
2023. január 16. 12:43
Isten?? Nocsak.
Senki Alfonz
2023. január 16. 11:13
Laci! Rúgjad ki a szövegíródat, mert TGM embernek és fiklozófusnak is semmi volt!!! Csak betegesen terjengő mondatvirágai voltak, értékes új gondolatok, alkotások nélkül. Állítólag még diplomája sem volt, nemhogy doktorátusa! Olyan a módszer, mint Elena Ceausescu esetében, aki a polimerek akadémikusa volt érettségi nélkül.
Papalimapapa
2023. január 16. 09:55
TGM megmutatta. Romániából áttelepült magyarként Gyurcsány mellett kampányolt a határontúli magyarok kettős állampolgársága ellen. Megmutatta. Meg ám! Miféle patkány is volt. Sorban fognak állni az emberek, hogy lehugyozzák a sírját. Beállunk a sorba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!