Vécépapír-baloldal

2023. január 09. 12:56

Azt is tudják fokozni, amit már nagyon nehéz.

2023. január 09. 12:56
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Amikor arról írok, hogy a baloldalon lényegében teljes alkalmatlan emberek vannak, akkor alábecsülöm őket, mert még a képzeletet is felül tudják múlni.

Nemrég derült ki, hogy a balosok a kampányidőszakban vécépapírral szerettek volna kampányolni, de a kormányváltás legfőbb eszköze nem készült el időben, már mint az összes, így egy csepeli raktárban rohadt 347 ezer tekercs toiletpapír, amit aztán valahogy megszerzett a Kétfarkú Kutya Párt és osztott szét.

Sokat elmond a történetről, hogy még a viccpárt is teljesen kikészült a baloldal bénaságától.

Az ellenzék 3 milliárd forintnak megfelelő amerikai dollárból kampányolt és ezekből a pénzekből vehették feltételezhetően a vécépapírokat is. Ugyanis egy olyan oldalról lehetett ezeket rendelni, (amikor még lehetett), amit az Ezalényeg nevű balos propagandaoldal kiadója üzemeltet. Róluk pedig tudni lehet, hogy csak hozzájuk több mint 1 milliárd forintnyi dollár érkezett a Korányi Dávid által összeszedett amerikai pénzből.

Igen, jól érti az olvasó. A balosok az amerikai kampánypénzből kb. 40 milliót vécépapírra költöttek. És igen, ilyenkor felmerül az is, hogy ezek kormányozni akartak.

Úgy gondolom, hogy ez a történet tökéletesen megmutatja, hogy jelenleg hol tart Magyarországon a baloldal.

Viszont így kezdem megérteni, hogy miért nem nyitott meg a Blaha nyilvános vécéje együtt a térrel. Lehet, hogy eddig nem volt hozzá vécépapír. Most viszont már van. 347 ezer tekercs. Amerikai dollárokból.

Magyarország, baloldal, 2023.”

Nyitókép: Képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2023. január 10. 19:30
"A balosok az amerikai kampánypénzből kb. 40 milliót vécépapírra költöttek." A balosok szó szerint kitörölhetik vele a seggüket.
gekk
2023. január 10. 16:25
Danika, a fizetett orbitszoponc. Az offshorejobboldal kitartottja.
Rigor_mortis
2023. január 09. 23:13
Sok vécépapírra van szükség, hogy a Danihoz hasonló szarokat kitöröljék a magyar közéletből.
Fed74
2023. január 09. 20:46
Csicska Bohár, ma hányszor szoptad le a tolvaj cigány gazdádat? Most vonyíthatsz te kitenyésztett fideszes ársapkás köcsög?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!