Bizalom, ez kell egy sikeres politikához

2022. december 11. 07:49

És mit látunk itthon?!

2022. december 11. 07:49
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Bizalom. Ezt kell egy sikeres politikához.

Most mégis azt látjuk, hogy a nemzetközi pénzpiacok nem bíznak az Orbán-kormányban, ezért ennyire gyenge a forint. De nem bíznak Orbánban az Európai Unió tagállamai, az európai állampolgárok sem, ezért nem jönnek az uniós források.

És mit látunk itthon?! Hogy már a magyarok sem bíznak meg a saját kormányukban. Hiszen milliók élték át, hogyan rabolják el egyik napról a másikra a magánnyugdíjpénztári befizetéseiket. Vagy gondoljunk csak azokra a családokra, akiknek a trafikmutyi miatt vették el a megélhetésüket.

Orbánék elmúlt 12 éves politikája okozza a bizalmatlanságot. Ezért kell a kormánynak nagyon egyértelműen és határozottan kimondania, mit akarnak tenni az emberek megtakarításaival.”

Rémhírterjesztő SMS-ek miatt eljárást indított a rendőrség

A Magyar Nemzet pénteki cikkében azt írja: rémhírterjesztő sms-ek miatt indított eljárást a rendőrség. Mint írják, Varju László DK-s politikus péntek délután a most terjedő SMS-ekével egybevágó címmel tart majd sajtótájékoztatót, ami azt a gyanút erősíti, hogy a dollárbaloldal áll az akció mögött."

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2022. december 13. 00:02
Bizalom? Nektek Szemkilövetőné született Akasztgató-Apró-Unoka Klára?
amca
2022. december 12. 05:22
Balgarska Krava. Most nyert a Fidess Ozorán ,meg Baksán. Hol Van Kúr Csány Hány ? Hol a moschlék ? Hol az árnyékszék, WC ??
Vasgyari Tibi
2022. december 11. 22:54
Van egy különös bája annak, amikor tőről metszett kommunista riogat. Családomat a kommunisták semmizték ki. Erről ennyit.
akiaki
2022. december 11. 21:11
bizalom a bolgár komcsitól? ejha!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!