A független-objektívek és a templom

2022. december 15. 14:23

Riporterként mondom, hogy vannak helyzetek, amikor egész egyszerűen nem illik zavarni egy politikust.

2022. december 15. 14:23
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„A Telex nevű balliberális propagandagyár legnagyobb újítása, hogy a hajnali mise után letámadják a miniszterelnököt és erre még büszkék is. Riporterként mondom, hogy vannak helyzetek, amikor egész egyszerűen nem illik zavarni egy politikust, de más közszereplőt sem.

Tudom, hogy kissé pikánsnak hangzik a számból, amit mondok, illetve írok, de vannak a riportrekedésnek íratlan szabályai. Jegyzem meg ezt én, aki tényleg a végsőkig elmegy, hogy válaszokat kapjon a politikusoktól. Löktek már el, némultak el a kérdéseimtől, akartak leönteni vízzel és még egy csomó extrém dolog történt velem a rámenősségem miatt.

Azonban érdemes ismerni a határokat. Például soha nem kérdeztem politikust, miközben a gyermekével volt, soha nem zaklattam, ha jelezte, hogy magánjellegű programja van, ahogy akkor sem illik valakit letámadni, ha a családjával van. Ugyanebbe a kategóriába tartozik az is, ha mondjuk a miniszterelnök a napját hajlani misével kezdi. Ki az a félkegyelmű, akinek eszébe jut elmenni egy templomhoz és az imát épphogy befejező Orbán Viktort letámadja?

A történet természetesen nem arról szól, hogy a miniszterelnök nem válaszol kérdésekre, ahogy szól a balos hazugság. Ugyanezek a telexesek már több alkalommal is kérdezhették Orbánt, csak nyilván nem egy templomból kifelé, hanem egy sajtótájékoztatón. Ahol ennek a helye van.

A sztori lényege a templom, a vallás, a hit. A libsiknek ezek az értékek semmit nem jelentenek, hiszen ha jelentene, akkor nem mennének oda. Ezeknek az akcióknak a hergelés a lényegük. Hogy hergeljenek a miniszterelnök és a vallásos emberek ellen.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2022. december 18. 17:25
Hát a templomkert nem a képviselői irodaház parkolója.
Vakfolt
2022. december 16. 07:50
"A sztori lényege a templom, a vallás, a hit. A libsiknek ezek az értékek semmit nem jelentenek, hiszen ha jelentene, akkor nem mennének oda. Ezeknek az akcióknak a hergelés a lényegük. Hogy hergeljenek a miniszterelnök és a vallásos emberek ellen." Túlságosan jóindulatúnak hiszed őket. A céljaik a lejáratás, nevetségessé tétel, képmutatással vádolás. Mi az hogy nem válaszol vádlóinak? A templomon kívül hogy mer vallásos lenni? A vallás miért nem marad a templom falai között? Ilyen és ehhez hasonló képtelen felháborodásokkal az egyházat támadják, Orbán csak statiszta hozzá így, hogy nem ment bele a táncba.
Ombudsmanyus
2022. december 15. 19:52
"A sztori lényege a templom, a vallás, a hit." Ugyan már, Orbán és a hit. Röhögnöm kell. Ez a felvett manírok begyakorlása nyilvános közönség előtt. Ez az ember egy valamiben hisz: Mammonban.
csicseriborso
2022. december 15. 18:28
Nem lehet. Nem illik. / Már ha tudod mi az illem./ A gyereked esküvőjén, akit most kísértél el az oltárhoz, mit szólnál ha elkezdenének kérdezgetni? Igaz, te ne nem tudod mi a templom, te a romkocsmákat ismered, és ott más stílus a menő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!