Orbán miatt megszűnt (végre) a Visegrádi Négyek

2022. november 18. 14:58

Az egyik legocsmányabb szerveződés volt a világban.

2022. november 18. 14:58
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Amíg az uniós csatlakozás és a NATO-tagság volt a cél, ez az összefogás egy progresszív szerveződés volt, ami később az ellentétére fordult. Most meghalt, ahogy a csehek mondják, s ami meghalt, az nincs, az megszűnt. Isten adja meg, hogy soha többé ne támadjon fel, örökre tűnjön el, és semmisüljön meg. Az egyik legocsmányabb szerveződés volt a világban. Egészen addig, amíg a lengyel, cseh és szlovák partnerek Orbán undorító oroszimádata nyomán fel nem ismerték, hogy ma már miről szól ez az egész. Nagyon jól tették, hogy erre nemet mondtak.

Nehogy bárki egy könnyet ejtsen érte. Pezsgővel ünnepeljük Orbán mocsadék, nyugatellenes, szemét szerveződésének a halálát, amely meghasonlott önmagával. Annak is örüljünk, hogy Orbán már a volt szocialista országokban sem tudja elhitetni azt a hazugságot, hogy ő a nemzeti szuverenitás képviselője. Közönséges fasiszta, aki csupán szellemi elődei nyomdokain halad, s a német nácikat az orosz nácikra cserélte. Mindenki utálja Orbán Magyarországát, az emberiség söpredéke lett ez az ország. A lenézett környező országok mind ezerszer különbek nála.

Ezek sem angyalok, de azt megértették, hogy a tömeggyilkos oroszok csicskásai és gyarmatai nem akarnak lenni.”

Mégse esik szét a V4? - a cseh miniszterelnök kiállt a szövetség mellett

Petr Fiala bejelentette, hogy részt kíván venni a V4-ek november 24-én tartandó találkozóján. Ez legfőképpen azért fontos, mert a csütörtöki nap folyamán Markéta Pekarová Adamová, a cseh parlament házelnöke és Milos Vystrcil, a cseh szenátus elnöke bojkottálta az eseményt. A két cseh politikuson túl még a lengyel szejm két kamarájának vezetői sem vesznek részt a találkozón.

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sven
2022. november 20. 11:46
Hígtrágyaszájú ocsmány sejtszerveződés ez a B. L. Amerikába menekült ügynök. Minden firkálmánya ügynökirnoki munkássága része. Ki tartja el ezt a sötét bohócot?
BAJA
2022. november 20. 09:56
Sok a fesz ha nincs szex
njohn
2022. november 19. 20:00
A TE agyad a legszörnyűbb szerveződés a világon Bartus.
eredmeny
2022. november 19. 18:42
Orbánfóbiában szenved. Ez nála egy súlyosan beszűkült tudatállapot, sajnálatos módon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!