Majka aranyszőrű golden retriever, akit a gazda ölbe kap, becézget, simogat és fésülget

2022. november 26. 17:21

Dopeman háromlábú kóborkutya, aki a gazda karavánjához szegődött, és azt követve csahol egy jó falatért.

2022. november 26. 17:21
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Majka aranyszőrű golden retriever, akit a gazda ölbe kap, becézget, simogat és fésülget – Dopeman háromlábú kóborkutya, aki a gazda karavánjához szegődött, és azt követve csahol egy jó falatért. Majka fajtatiszta kedvenc, törzskönyvét a gazda bekeretezte, és a falra függesztette vendégségének csodálatára – Dopeman anyja mudi kutya volt, apja származása ismeretlen. Majkát a gazda oly becsben tartja, hogy nyakába szalagot köt, hadd lássa mindenki, milyen szépséges eb – Dopeman bozontos, rühes szőre zsíros varkocsokba tapad, nyakát és hátát csupaszfoltok borítják.

Majkát annyira szereti a gazda, hogy neki bármit megenged: az ellenséges Partizánoknak azt ugathatja, hogy baloldali, sőt még a gazda barátaira is rámoroghat és vicsoroghat, vadászkiállítást meg ereszen csúszkálást vághat az arcukba, s mutatványa láttán a gazda oly büszke, hogy felugorhat az ágyba, és ha bukfencezik, jutalomfalatot kap – Dopeman az út mentén futkosva ugatja a Fluor Tomikat meg az Osváth Zsoltikat, a George Sorosokat meg az Ursula von der Leyeneket, a Baranyi Krisztinákat meg a Pankotai Liliket, farka csóválása árulja el, hogy hasznosnak érzi magát, a kocsi kereke mellett alszik, és szolgálatáért kenyérhéjat falhat.”

Nyitókép: Majka Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2022. november 28. 14:16
Dopeman háromlábú kóborkutya, aki a gazda karavánjához szegődött, és azt követve csahol egy jó falatért ------------------------ Téved, aki azt gondolja, hogy ez a szellemi szintje a pucsérnak. Nem, ez az erkölcsi szintje. ; )
zoles
2022. november 28. 12:37
Bezzeg a Brtódy és a Koncz elvtársnő, azok talpig függetlenek, ugye Puzsér?
Alcofrybas
2022. november 28. 09:25
Figyelj! Nem akarok itt ájtatoskodni. A tanyasi kocsmában nem beszélünk így egymással. Most nem azért, mintha tudnám a tutit, de... Puzsér... vs DopeMan? Ezt most majdnem elolvastam. Majkát nem ismerem személyesen, csak rosszabbakat. Puzsért ismerem. Régről. Ott ül velem szemben, és gondolkodik. Megesett. Jártam már Pesten. Puzsér Tényleg gondolkodik. Használja az eszét. Látom rajta. Meggondolja, mit fog mondani, és nem egy nyomtatott lapról olvassa fel. Őt érdekli saját maga. Szövege. DopeMan. Őt is ismerem. Még régről. Tök értelmes ember, el se hinnéd. Ott ül, ráhamuzik valami köcsög részeg, nem veszi zokon. Dopeman az egyetlen józan szivar, két „kurvával”, persze, jobbról-balról karöltve. Akik persze értelmes, kedves lányok, csak a hatás meg a presztízs, a tekintély, a nimbusz, a hírnév, a jóhír, meg a renomé miatt kellettek mellé, azok nélkül el se indul. De amúgy házas ember, ha érted, mit jelent. Gyerekek, ismerlek Titeket, mint a rossz pénzt. Puzsér, édes fiam! Nem lehet, hogy elszaladt veled a ló? Nem mondunk ilyet! Kedvességből se. Alapból hozzá vagyok szokva ehhez-ahhoz. Az egy-kétsoros megszólításhoz, mint hogy „basszájba a zsinagógában tántorgó kazárkurvanyád pinájából szopd ki a faszt, aggy-egy cigit–boncs egy sört!” és a többi, de ez azért rendben van, ezt kedvesen is lehet mondani, egy tucat török csucsukáló kamionos közt elvész a gyerek. A rabbinak se így köszönök, hanem, hogy Szevasztok, hogy vagy, minden OK, kovid pipa, délután ping-pong? Szóval elhangzik ez, az, amaz. Önérzet is létezik a világon. Tehát, ha Dopeman levegőnek néz téged ezek után... Így jártál. Ha valaki lekever egyet... figyelj, van olyan, hogy fültövön rúgnak úgy, hogy utána egy életen keresztül nem találod az egyenest, de téged ezek után csak szánni fognak, mondjuk, megkínálnak egy sajtos tallérral. Tessék! Kérsz? A sajtos talléromból? Vegyél! Vegyél kettőt, drága barátom... Markolj csak hármat!
szintetikus
2022. november 28. 09:16
dopeman egy bazseválós, dobnak neki némi koncot :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!