Gyurcsányék komolyan gondolják

2022. november 16. 14:17

Őszintén azt hittem, hogy a lendület el fog fogyni és ez az árnyékkormányzós cucc abbamarad, de nem így történt.

2022. november 16. 14:17
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Körülbelül egy hónappal ezelőtt értekeztem utoljára a baloldali árnyékkormányról. Azt írtam, hogy elsőre viccesnek tűnhetett, hogyan jutott eszébe Gyurcsánynak árnyékkormányt alakítania, de ha jobban belegondolunk, akkor teljesen logikus. A baloldalnak jelenleg kicsi tematizációs képessége van. Ilyenkor a politikában proaktívnak kell lenni, kezdeményezésre van szükség. Ezt meg is tette Ferenc.

Őszintén azt hittem, hogy a lendület el fog fogyni és ez az árnyékkormányzós cucc abbamarad, de nem így történt. A minap voltam, ha jól számolom, a negyedik árnyékkormány-infón, igen, ilyen is van.

Dobrev és az árnyékminiszterei időről időre összegyűlnek a parlamentben, ahol tartanak egy árnyék-kormányülést, majd az elhangzottakról tájékoztatják a sajtót. Ezek az események általában arról szólnak, hogy Magyarországon minden borzasztó, de bezzeg Dobrev és Gyurcsány megmentené a hazát.

Az a rész mindig kimarad, hogy amikor erre lett volna lehetősége Ferencnek, akkor nem igazán élt vele, de ne legyünk szőrszálhasogatók.

Dobrev és Gyurcsány komolyan veszi, amit csinál és ez egyáltalán nem nevetséges. Tudjuk jól, hogy amikor ezek az emberek valamit igazán szeretnének, akkor sok mindenre képesek érte.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2022. november 18. 09:53
Lószart gondolják komolyan, hiszen teljesen világos számukra, hogy amit mondanak az nem igaz..
Marika 64
2022. november 17. 14:35
Miért is a parlamentben tartják az árnyék gyűlést?A haza áruló banda.Ja hogy nekik mindent lehet.
llnnhegyi
2022. november 16. 19:42
Dani ne keseregj! Egyszer az Apró-klánnal is végez a demográfia! Te leszel a nyerő!-:)))
amca
2022. november 16. 18:47
Legkompetensebb ember állatjuk Dávid Stern, a focival foglalkozik. Elmebeteg,. Mint a Balgarska Krava. Meg Kur Hán y!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!