Gyurcsány letarolta a baloldalt

2022. november 04. 10:22

A főpolgármesternek a Városházán is a DK diktál.

2022. november 04. 10:22
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Komolyan van olyan baloldali politikus, aki elhiszi, hogy képes bármilyen döntést meghozni Gyurcsány Ferenc nélkül? Ha van ilyen, akkor kellemetlenebb a helyzet, mint gondoltam.

Gyurcsány Ferenc a baloldal egyedüli és egyetlen vezére. Ezt nem én találtam ki, hanem a számok mutatják.

Friss kutatást készített a kormánypártisággal nehezen vádolható Medián nevű közvélemény-kutató. Természetesen a legfontosabb, hogy a kormánypártok támogatottsága semmit nem csökkent és a biztos pártválasztóknál 54%-on van. A magyar emberek okosak és tudják jól, hogy nehéz időkben stabil és őszinte kormányra van szükség, amely kimondja a problémákat és megoldást is talál rá.

Na de itt van a baloldal. Miután az összefogás szétesett, a pártokat külön mérik. Így derült ki, hogy a DK ugyancsak a biztos pártválasztóknál 13%-on áll, miközben Karácsony Gergely Párbeszéd nevű formációja 1, azaz 1%-on. Azt ebben a szakmában hibahatárnak szokták nevezni.

Ezzel kapcsolatban fel is merül néhány kérdés. Karácsony Gergely, amikor arról beszél, hogy milyen döntései vannak, meg így-úgy vezeti Budapestet, akkor ezt komolyan gondolja?”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6.sztrovacsek
2022. november 04. 15:21
"A főpolgármesternek a Városházán is a DK diktál." Csak azt ne mondjátok hogy Tarlósnak nem a fidesz diktált! "Gyurcsány Ferenc a baloldal egyedüli és egyetlen vezére." És ti 12 éve kétharmaddal asszisztáltok ahhoz hogy ez így legyen. Ha meg véletlenül túlnövi magát, majd visítotok mint malac a vásárban. Amúgy az egészre elég lenne két szóban elég reagálni. Igen. És?
Mócsing
2022. november 04. 14:34
ezé fizeti az orbán, megdolgozott érte a köcsög fasz, pedig már rég börtönben lenne a helye.
DonCiccio
2022. november 04. 11:21
Addig jó míg csak a baloldalon tarol a Feri Az országot tilos mégegyszer a kezére adni !
llnnhegyi
2022. november 04. 10:59
Helló Bohár Dániel! Gratulálok! Adjad az ívet a tajtrészeg Gyurcsány Ferenc alá. Mindent visz, mindent pusztít a libbcsikommcsi oldalon. Úthengerrel is végigmegy rajtuk. A választásokig! Ott elbukik megint,nagyot esik a pofájára! Szamárkórók sem nőnek az égig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!