A homoszexualitásnak semmi köze nincsen a pedofíliához

2022. november 16. 21:08

Tudományosan is tanulmányoztam a témát.

2022. november 16. 21:08
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„NAGYON ÖRÜLÖK ENNEK A MEGHÍVÁSNAK!

Egyrészt azért, mert amikor 2015-ben a Szimpozion Egyesület meghívott engem hozzájuk előadónak, életemben először szembesülhettem azzal, hogy a saját egyházam milyen mérhetetlen sok szenvedést okoz az LMBT-embereknek. Addig nagyjából még arról sem tudtam, hogy léteznek LMBT-keresztény fiatalok, mert annyira el voltak rejtőzve azokban a közösségekben is, ahol én megfordultam, hogy még a létezésükről sem tudtam. Egy világ nyílt meg előttem akkor, amikor azóta egy küldetés lett. Megtenni mindent azért, hogy ezek az embertársaink is valóban emberhez méltó életet élhessenek ebben a hazában. Sőt megtarthassák emberi méltóságukat akkor is, ha vallási közösségekhez szeretnének tartozni. Ne bántalmazzák, ne démonizálják őket.

Másrészt pedig, ami a pedofíliát illeti. Hát én az elmúlt években jó pár pedofil pap és szerzetes történetét ismertem meg, akik a katolikus egyházon belül szedték az áldozataikat. Mivel tudományosan is tanulmányoztam a témát, ezért tudom, hogy a homoszexualitásnak semmi köze nincsen a pedofíliához. Mégis a magyar kormány eljutott arra a szintre, hogy felélesztette a 30-as évek fasisztáinak kedvenc toposzát, a »Kinderschänder«, azaz magyarul »gyermekmolesztáló« narratívát. Ez éppolyan narratív, azaz kitalált sztori, amivel a saját szavazóikat hergelni tudják. Itt a cél rendkívül aljas: az LMBT-emberek teljes diszkriminálása és jogfosztása.

Bár nagyon kemény téma ez, mégis örülök, hogy elmondhatom, mit gondolok erről.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. november 20. 13:35
perinfalvi ricza = alias SLUMPUNCÁK LUJZA RÁKÓCITÉRI GENERÁLKÚRVA--3 DB TÁCISKOLAI DYPLONYÁVAL STRICHEL ITTEN.
syphax
2022. november 19. 11:05
"..A homoszexualitásnak semmi köze nincsen a pedofíliához..(???!)" MIALÓFASZ? NANEIZÉJJMÁN KISANYÁM! MÉG ANNYIT SE TUDSZ--PERSZE NEM CSODA MER" SEGGHÜLYE EGY PICSA VAGY--HOGY A LEGTÖBB BUZI KISFIÚ GYEREKEKET RONT MEG, VAGY AKARNA MEGRONTANI. HÜLYEÁLLAT EGY BAROMSEGGFEJ!!! VAGY TE..ANYUCI!
csak ésszel
2022. november 18. 14:38
"A homoszexualitásnak semmi köze nincsen a pedofíliához" Nos, mikor kisminkelt bácsit látok, aki kisfiút simogat az ölében érzékenyítés címén és nyilvánvaló mire gondol közben, akkor azt mondom, igenis van. Látjuk.
ujujuj
2022. november 18. 14:17
Dehogy nincs. Mindkettő visszataszító, csak az egyik még minden objektív mérce szerint bűn is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!