Tanulatlan jobbágyokat képez az iskola, vagy kritikus felnőtteket?

2022. október 05. 06:16

A tanárok melletti kiállás a ti és a gyerekeitek életéről, jövőjéről szól!

2022. október 05. 06:16
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„A csúcs az volt, amikor Hargitai János, a KDNP képviselője azt mondta, hogy a pedagógus béremelésnek nem az a módja, hogy módosítunk a költségvetésen. Ööö... kérdezem tisztelettel, akkor mi a módja?? Mert tudtommal 30 éve kb. így csináljuk. Jelen esetben pl. mi a Paks2 totálisan fölösleges beruházás idei költségvetéséből vettük volna el a szükséges pénzt, nopláne, hogy szerencsére Paks2-nél még egyeteln kapavágás sem történt, és szerencsére nem is fog. De ebből az idei 150 milliárdból ugye megint jó sokat lehet majd lopni Orbánéknak, a pedagógus bérből meg nem annyira sokat. Paks2 tehát nyilván fontosabb a kormánynak.

A pedagógusok beremelésére VAN tehát pénz, csak a kormány nem ad. Kedves szülők, diákok! A tanárok melletti kiállás nem egy szolidarítási akció. Ez a ti és a gyerekeitek életéről, jövőjéről szól! Arról, hogy tanulatlan jobbágyokat képez az iskola, vagy önállóan gondolkodni képes, kritikus, művelt felnőtteket. Az utóbbi nyilván veszélyes Orbánra, Rogánra, Kövérre és barátaikra. Veszélyes, mert okos fiatalok nem dőlnek be a szutyok propagandának, hanem véget vethetnek az elnyomásnak.”

Borítókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szélhámosok kíméljenek
2022. október 07. 09:11
Kedves Tímea! Szóval, úgy látja, hogy az oktatás célja az, hogy önhöz hasonló modortalan, sipítozó és a tényektől rendszereresen elrugaszkodó emberfőket képezzen. Gondolom ők lennének a kritikus felnőttek. A többiek meg ugye a jobbágyok... Nem gondolt bele abba, hogy a valóban képzett és gondolkozó kritikus felnőttekmegítélnék esetleg kedves Tímea munkásságát is? Vagy inkább az lenne az ideális, hogy olyan jobbágyokat termelne az oktatás, akik a liberálbolsevizmus szekértolói és csak a másik irányban élnek kritikával? Mert ugye milyen szép szó az, hogy oktatáspolitika? Amit a politikusok, vagy letojnak, vagy a saját érdekeik szerint alakítanak... Bizony, így van ez.
XTRO
2022. október 05. 21:09
Téged hallgatva ,tanulatlan, büdös parasztot .. meg hazaáruló ügynököt.
Chardonnay99
2022. október 05. 19:45
Balliberális iskola = birkaiskola.
Saksafar
2022. október 05. 16:53
Úgy néz ki kritikus felnőtteket, mert nem rátok szavaznak. Ha bunkókat képeznek azt észre fogjuk venni, mert akkor előre fogtok törni a választásokon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!