Ha trágár, annak majd örülnek

2022. október 25. 14:33

Lilit az ilyen NoÁr-félék felhergelték, de a felelősséget már nem viszik el helyette. Tipikus balos viselkedés.

2022. október 25. 14:33
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Orbán Viktor Zalaegerszegen a Mindszentyneum avatóján méltó és valóban ünnepi beszédet mondott, amelyet a zalaiak örömmel fogadtak.

Délután pedig következett a baloldal. Dobrev Klára volt az elsők között, aki utcára hívta az embereket október 23-án. Itt hagynék egy kis időt. Dobrev, utca, október 23. Ha létezik ma politikus, akinek a szájából ez nem igazán hangzik jól, az pont Dobrev Klára.

A DK-hoz aztán csatlakozott a többi balos párt is a hergelésben, vagyis az utcára hívásában. A baloldal hívására az emberek kivonultak, majd a nemrég csúnyán megbukott politikusokkal sétálhattak Budapest utcáin. Nagy buli.

Az eseményt fel is kellett dobni néhány beszéddel. A baloldal annyira nem ad a látszatra sem, hogy a főszónok Karácsony Gergely volt. Bízom benne, hogy ekkor az utolsó olyan résztvevő is rájött, hogy átverték, amikor azt mondták neki, hogy politikamentes lesz a rendezvény.

Majd következett Pankotai Lili. Őszintén sajnálom a fiatal hölgyet és közben dühös vagyok a teljes baloldalra Dobrevvel, Karácsonnyal és NoÁrral együtt, mert belekényszerítettek egy fiatalt egy olyan helyzetbe, amire nincs felkészülve. A pécsi diák trágár stílusban verselt és minden egyes f.sznál üdvrivalgás volt a közönségben. Lilit az ilyen NoÁr-félék felhergelték, de a felelősséget már nem viszik el helyette. Tipikus balos viselkedés.

Volt már ilyen a tüntetések történetében. Nagy Blanka ugyanúgy a trágárságával szerzett hírnevet magának, majd DK-s lett, amikor nem kellett már, akkor pedig megszűnt a kapcsolat.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ifazah
2022. október 27. 21:31
Okos jány a Lili ! Valószínűleg ezzel sikerült felvételt nyernie a soros egyetemre ! De nem Pestre,mert onnan elüldőzte őket Azorbán ! Sztem a szintet megugrotta,bár a szivárványszínű sálat hiányolom egy ekkora tehetségű költőpalánta nyakából !
FeketeFehér
2022. október 27. 19:36
Mondjuk Bohár Daninak nem ártana időnként kilépnie a buborékjából, és tájékozódni. Karácsony Gergő nem volt főszónok, Pankotai Lili ezt a performanszát 6 hónappal ezelőtt már előadta, és őt senki nem kényszerítette semmire. Bohár egy tényleg elképesztően korlátolt, buta seggfej.
zsvmn
2022. október 26. 13:49
Kicsit olyan "grétatumberges"... :) Nem tetszik.
Péterffy
2022. október 26. 13:45
Jajj, hagyjuk már ezt a Pankotai Lilizést, meg a káromkodást. A mi Zsóttink is annyit káromkodik, mint az állat, aztán ő az egyik Fidesz alapító tag. A magyar az ilyen. Folyton bazmegel', ha kell, ha nem. Lapozzunk már, ne lebegtessük ezeket a percembereket még hetekig. Faszomat beleverem! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!