Hát, jó!

2022. október 24. 22:54

A reakció és a forradalom élet-halál harca jelenleg ott tart, hogy egy diáklány slamjén vitatkoznak.

2022. október 24. 22:54
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Ha jól veszem ki, akkor a szabadságharcos reakció és a komprádor forradalom élethalálharca jelenleg ott tart, hogy egy diáklány slamjén vitatkoznak.

Hát, jó.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
njohn
2022. október 25. 19:45
Itt az újabb TRÁGÁRKA. Akit majd a ballibbantak jól felkarolnak, viszik egy darabig a vállukon, aztán lassan lekerül onnan, és úgy félredobják, mint Trágárkát, az azóta emigrált NAGY BLANKÁt, aki még a Momentumból is kilépett, mert naivan azt hitte, a trágárság előmenetelt jelent a politikai pályán, és rögtön bezuhanhat egy képviselői székbe.... Hát jól benézte Trágárka... De éppen így voltak a SZFE szabotázsra fölhasznált diákok is... A saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy eszközök voltak egy mocskos balliberális politika kezében.. Majd mikor már nem kellettek, odébb lettek hajítva.
sarzal
2022. október 25. 17:40
ez a csaj arra jó volt hogy megtudjam hogy ez egy stílus, aminek még neve is van.... ....egyébként ezt a felszólalást is telefonról olvasta?
SandorL
2022. október 25. 16:55
Fogalmatlan szervezok! Mert, ha valaki kozuluk, a csaj masodik mondata utan egy hatarozott mozdulattal leteremti a podiumrol, akkor annak lett volna hatasa! Igen, ott nemi futyules, es mi volt ez, meg, hogy, hogy, de utana a nagy terben nyertek vona sokkal tobbet, mint a futyulok. Most meg meg mindig, hogy nem is ugy, meg fiatalsag, stb. Tehetsegtelen, fogalmatlan szervezok es vezetok azon az oldalon. Nem baj, igy van jol! A JO egyben marad es erosodik!
foldizs
2022. október 25. 14:14
És aki a vitatkozáson vitatkozik: Hont
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!