Az amerikai nagykövetség szembesíti (végre) az Orbán-rezsimet a nyugatellenes szövegeivel

2022. október 20. 09:10

David Pressmant már eleve úgy fogadták, mint ellenséget, nem adták meg a neki kijáró tiszteletet.

2022. október 20. 09:10
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Jó példával jár az Európai Unió előtt a budapesti amerikai nagykövetség, amely szóvá tette végre, hogy Orbán emberei milyen nyugatellenes és amerikaellenes propagandát folytatnak. Az EU úgy tesz, mintha nem lennének nagykövetségek Budapesten, nem fordítanák le naponta azt a nyugatellenes, »Brüsszel«-ellenes, tömény goebbelsi fasiszta propagandát, amit az Orbán-rezsim folytat Magyarországon. Amerika és az EU legádázabb ellenségei nem folytatnak olyan hazug, gátlástalan gyűlöletkampányt ellenük, mint az Orbán-rendszer.

Újra van amerikai nagykövet Budapesten, ami nemcsak azt jelenti, hogy betölti valaki a posztot, hanem ellátja a feladatát, képviseli az igazi amerikai értékeket, a demokratikus és emberi normákat, a transzatlanti szövetség érdekeit. Ennek megfelelően David Pressman nagykövet nem hagyja szó nélkül, hogy a NATO-tag, EU-tag Magyarország kormányának hivatalos és nem hivatalos, de az ország kormánya által fizetett és irányított képviselői milyen nyugatellenes és amerikaellenes uszítást és gyűlöletpropagandát folytatnak, ami összeegyeztethetetlen a szövetségi viszonnyal.

David Pressmant már eleve úgy fogadták, mint ellenséget. Nem adták meg a neki (és az országának) kijáró tiszteletet. Szijjártó már azelőtt kioktatta, hogy Magyarországra tette volna a lábát. David Pressman vérprofi diplomata, a maga területén zseni, aki pontosan tisztában van azzal, hova érkezett Magyarországra. Pontosan tudja, mi az Orbán-rendszer, milyen képmutató »pávatáncot« jár az ország diktátora, és milyen felhőtlen baráti viszonyt ápol a nyugatellenes, amerikaellenes Oroszországgal, a transzatlanti szövetség esküdt ellenségével.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bellof
2022. október 22. 07:11
Ja és ha valaki nem osztja a ti nyugat ellenes nezeteiteket akkor egyből lefaszopozatok lezsidozatok.Nagyon érdekes mert a magyarok nem oroszországba járnak dolgozni rubelert hanem arra gyűlölt nyugatra euróért meg dollárért.Ugyhogy a ti Orbantok akkor is hazudik amikor kérdez.
machet
2022. október 21. 14:22
Az a homokbánya csak neked barátod,nekünk ellenségünk mert gyarmatnak tekint.
Farkas Piroska
2022. október 21. 06:30
ASSHOLE.
vamonos
2022. október 20. 21:21
A hivatalos személyektől, akiknek kötelező, megkapta a tiszteletet. Az ország népének tiszteletét még ki kell érdemelnie az után, ahogy hazánkról nyilatkozott még megérkezése előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!