Ahogy a keresztény-nemzeti kormánymédia alpári, úgy nem alpári senki

2022. szeptember 03. 09:28

Még jó, hogy a konzervatív értékek mentén tisztelik a nőket...

2022. szeptember 03. 09:28
null
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„Ahogy a keresztény-nemzeti kormánymédia alpári*, úgy nem alpári senki. Még jó, hogy a konzervatív értékek mentén tisztelik a nőket, mi lenne, ha nem tennék?”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szekértábor
2022. szeptember 05. 10:51
Kedves Vera, ha legközelebb kifogásai lesznek a Szabolcs Online bulvár témaválasztásával kapcsolatban, lekötelezne, ha a Szabolcs Online-ról, vagy a bulvár rovatokról írna, nem pedig a keresztény-nemzeti kormánymédia alpáriságáról. Két okból. Egyrészt a jelenség általában a bulvár rovatokat minősíti, nem pedig a a keresztény-nemzeti kormánymédiát, már amennyiben egyáltalán létezik ilyen entitás. Másrészt, mert a hangvételéből ítélve ön anélkül szólna bele a "keresztény-nemzeti kormánymédia" témaválasztásába és stílusába, hogy keresztény, nemzeti, vagy kormánypárti lenne. Igazságosnak érezné, ha egy férfiklub nyilvánosan kritizálná, hogy egy ellenzéki liberális ateista feminista miért sminkeli magát ennyire agresszívra?
kistroglodita
2022. szeptember 04. 21:18
Ennek a picsának valami rögeszméje a nőkért való aggódás?
Lmcwelt
2022. szeptember 04. 18:44
Fogazol is?! Mert hogy most csak a Kamcsatka jár az eszedbe az biztos pedig mondhatnál Honolulut is!
amca
2022. szeptember 04. 15:56
Mikor ilyen frigid ,prostnak sem alkalmas céda-t olvasunk ,akkor nehéz visszafogni magunkat. Korhadék.. Már189,anno kezdtétek. Szegény osztrák császárnőröl minden létező és nem lézező szennyet elmondtatok. Azóta is prostikám.. Emlékszel Szájjerre, leszbikém ?? Meg a Kaletára ?? Akkor fogd be a pofád..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!