Önbizalom az van, de mire?

2022. szeptember 22. 22:46

Magyarország egykori  miniszterelnöke talán mára már belátta, hogy se az arcát, se a nevét nem teheti a választások és kampányok középpontjába.

2022. szeptember 22. 22:46
null
Janó-Veilandics Franciska
Janó-Veilandics Franciska
Vasarnap.hu

„Magyarország egykori  miniszterelnöke talán mára már belátta, hogy a bukása akkora volt, amelynek következtében se az arcát, se a nevét nem teheti a választások és kampányok középpontjába, így nem maradt más lehetősége, mint tornacsukában az asszony szoknyája mögé bújva irányítani az ellenzéki erőket, hogy legalább családon belül tartsa a hatalmat.

»Az országnak arra van szüksége, hogy tisztességes baloldali kormánya legyen« – mondta a műsorban Dobrev Klára, azonban visszaemlékezve a baloldal kormányzására, mára már a tisztesség és a baloldal összeegyeztethetetlen kifejezésekké váltak.

Az árnyékkormány stratégiájáról egyelőre csak annyit tudtunk meg, hogy minden tagja éjjel-nappal, emberi erőn felül fog dolgozni, ellent mondani az Orbán-kormánynak. Konkrétumokat szokás szerint nem ismertetett a politikus, így az alternatívát egyelőre csak Gyurcsány Ferencben és családjában láthatja a választó.”

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. szeptember 23. 17:17
1. nem Kormany hanem tarsasag ! 2. nem arnyek, hanem arnyekszek ! 3. SOHA TOBBE BALOLDALT !
FeketeFehér
2022. szeptember 23. 11:06
Mondjuk sokat nem számít, hogy mit ír egy ostoba, Fidesz-KDNP-s szuka az ellenzékről. :)))
istvanpeter
2022. szeptember 23. 10:39
Gyurcsány azért olyan magabiztosan korlátolt, mert egy tekintélyes lopott vagyon van a birtokában!
puszt
2022. szeptember 23. 06:57
Az igazi kérdés az, h szerintetek, ha egy egész országot el lehet lopni családi vállalkozásban, a ti hülyeségetek miatt, akkor miért ne lehetne ez ellen tenni családi vállalkozásban? Miért kell mindentől összefosni magatokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!