A kormány azt ígérte, megvédi az embereket, ehelyett egyre csak tetézi a bajt

2022. szeptember 05. 15:29

A kisadózó vállalkozók ellehetetlenítése mélyíti a magyar válságot.

2022. szeptember 05. 15:29
null
Botka László
Facebook

„Egekbe szökő infláció, egyre dráguló élelmiszerek, brutális energiaár-emelés az átlag feletti fogyasztóknak, a kisadózó vállalkozók ellehetetlenítése mélyíti a magyar válságot. A kormány azt ígérte, megvédi az embereket, ehelyett egyre csak tetézi a bajt.

De Szeged segít a bajban. Tízezer forinttal támogatjuk a szegedi általános iskolás gyermekek tanévkezdését, és tízezer forinttal támogatjuk nemcsak a nyugdíjasokat, hanem a rehabilitációs és rokkantsági ellátásban részesülő szegedieket is. Több tízezer szegedi családnak tudunk a válság idején ezzel segíteni.

Köszönöm erőt adó támogatásukat!”

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2022. szeptember 06. 13:27
Gyurcsány egymaga el tudta intézni a GDP csökkenését. Nem kellettek hozzá szankciók. Putyin béna.
Simon Attila
2022. szeptember 06. 07:13
Te is előbújtál a kotorékodból? Mostanáig kussoltál. Pedig anno voltál miniszterelnök jelölt jelölt is. Azt hiszed, hogy kíváncsi most valaki a véleményedre? Menj a picsába és vidd magaddal a teljes ellenzéket, te pöcs!
amca
2022. szeptember 06. 06:16
Bangóné ,meg fegyökör dijas: Nem akarsz maszop boss lenni ? 1szer már voltál. Igaz akkorát buktál ,mint Rottenbiller.
NullaSalus
2022. szeptember 06. 00:40
"Egekbe szökő infláció, egyre dráguló élelmiszerek..." Ti mit tettetek volna, ami ezt megakadályozza? "...brutális energiaár-emelés az átlag feletti fogyasztóknak..." Évekig hallgattuk, hogy a rezsicsökkentés rossz. Meghallgattam az interjút Surányival, azt mondta, hogy a piaci árat kellene fizetni. Nemcsak átlag felett. "...a kisadózó vállalkozók ellehetetlenítése mélyíti a magyar válságot." Tényleg az után az adó után sírsz, amelyet be se vezettetek volna? Ez a baj a "baloldallal", hogy nincs bennük vízió. Meghallgatják, mit mond éppen Orbán, negatív előjelet raknak elé és csodálkoznak, hogy a kutyának sem kellenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!