Orbán Viktor felelőtlen, hazardőr, populista, meg sok minden, de azért nem NÁCI

2022. július 24. 07:13

Akkor ez szerintetek mi?

2022. július 24. 07:13
null
Balavány György
Balavány György
Facebook

„Van egy elég masszív konszenzus arról, hogy Orbán Viktor felelőtlen ugyan, hazardőr, populista, meg sok minden, de azért nem NÁCI, ne mondjunk már ilyet, mekkora túllövés ez a célon; eleve a nácizás milyen butaság már, jóhogynem mindenki náci, aki nem hódol az olyan absztrakció-bálványok előtt, mint felvilágosodás, nyugat, liberalizmus, szekularizáció, sat, szóval:

a nácizás rossz hiszti, kontraproduktív, fülsértő és kuss.

Tulajdonképpen én ezt értem.

Viszont van itt egy fura tény, hogy ui. Magyarország miniszterelnöke azt mondta 2022. 07. 23-án kb 10.40 perckor:

»szemfényvesztés az internacionalista baloldal azon mondása, amely szerint Európában kevert fajú népek élnek és a kontinens kevert fajú világ. Mi nem vagyunk kevert fajúak, hanem Európán belüli népek keverednek esetleg. Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúvá válni.«

Akkor ez szerintetek mi? Kíváncsi vagyok, milyen hermeneutikai akrobatamutatványra van szükség, hogy ne nevezzük annak, ami.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miksi
2022. július 25. 09:37
Hermeneutika= értelmezés-tan. Vagyis, hogy egy szó, kifejezés, mondat értelmét felfejtik, magyarázzák. "Kevert faj" = faj, amely kevert, vagyis sokféle, eltérő jellegzetességekkel bíró egyedekből áll. NEM KÜLÖNBÖZŐ FAJOKBÓL! Etnikumokból, eltérő kultúrájú népekből (l. multi-kulti)... (Mellesleg a "kevert", -italként, - császárkörte és rum keveréke volt, régen. (L. folklór-példa: "Neki menjek, ne menjek, a fekete szemednek? Inkább iszom még egy deci kevertet!"... )
Za-za
2022. július 25. 09:10
Na , megint előkerült a komenyisták szent-grál gumicsontja: A NÁCI. Ez a verbális üvöltés, tehetetlen, érvtelen toporzékolás.
amca
2022. július 25. 08:50
Ezt a Balaványt is Gétzy Getzy verte ki ???
5m007h 0p3ra70r
2022. július 24. 22:06
Tehát kijelenthetjük, hogy nincsenek rasszok, mert ha egyáltalán léteznének, akkor is csak egymással keveredve létezhetnének. Vagyis a rasszizmus, mint olyan egy fiktív nem létező fogalom. A rasszok illetve a rasszizmus tagadása egyben a nácizmus tagadása is. Vagyis egy nácizmustagadó nácizott le éppen valakit ebben az írásban. Vagy az ideológia problemás, vagy a faszi elmeállapota.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!