A magyar kultúrpolitika esete noÁrral

2022. július 03. 18:15

Onnan látszik, hogy bőven van mit tennünk a nemzeti hegemóniáért, hogy bármit mond Hoppál, a belpesti értelmiség azonnal sivalkodni és szűkölni kezd.

2022. július 03. 18:15
null
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Kontra

„Hoppál Péter alig egy-két hónapja tért vissza régi-új hivatalába, máris kemény tempót diktál államtitkár-társainak, olyan hévvel vetette bele magát a kultúrpolitikába.

Onnan látszik, hogy bőven van mit tennünk a nemzeti hegemóniáért, hogy bármit mond Hoppál, a belpesti értelmiség azonnal sivalkodni és szűkölni kezd.

Most éppen azért, mert kijelentette, hogy felülvizsgálja a támogatási rendszert, és a felforgató, anarchista csürhével egy követ fújó noÁréknak egy kanyi nem sok, annyi sem fog jutni.

Hogy őszinte legyek, én nem tértem még magamhoz a válaszvideója láttán. Személyesen is érintett vagyok ugyanis ebben az Áron-ügyben, mert annak idején az SzFE-ről volt egy körülbelül négy órán keresztül tartó vitánk, mely során azt a rendkívül egyszerű fogalmat sem értette meg, hogy mi a magántulajdon.

Ugyanis ezen keresztül igyekeztem neki szemléltetni, hogy ha nem tetszik neki az egyetem új vezetése, alapítson másikat, és ott az fog tanítani, akit ő hív. És most belekezdett ugyanebbe a mismásolásba, hogy ő ugyan egy kanyit nem kapott közvetlenül az államtól.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2022. július 04. 14:52
A cikkírónak igaza van, de nem csak egy oknyomozást érne meg, hogy kitől és hogyan nyert pénzeket a mozgalmuk. Ugyanis a mozgalmaknak, egyleteknek, egyesületeknek el kell számolni és az elszámolást közzé kell tennie. Ha ilyen e bárgyú, hangoskodó barom esetében történt volna ilyen azt a média ízekre szedte volna. Tehát közzététel, elszámolás nem történt, ez a vonatkozó gazdálkodási és működési szabályok megsértése,. Tehát rendőrségi nyomozás szükséges a vélelmezhető csalás, sikkasztás és azok mértéke feltárására. Csak ne afféle Gajda-Kránitz-Lakner sebességgel.
linkeloe
2022. július 04. 00:14
balkáni gerlével sakkozni ...?!!
Halder
2022. július 03. 22:21
NoÁrral többet foglakozik a média, mint ez a patkány megérdemelne. Így emeli fel, érdemtelenül.
pemete jakab
2022. július 03. 21:57
"hogy bármit mond Hoppál" Hoppál nem mond bármit, csak hülyeségeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!