Az aranyfog balladája

2022. június 22. 14:04

Adolf Hitler most először nevetett fel hangosan, a pokol hetedik bugyrában, és Lucifer visszaröhögött rá.

2022. június 22. 14:04
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„És most, kis világoskék dobozkában a belgák visszaadták Lumumba aranyfogát a gyerekeinek, az aranyfogat, amelyet 1961-ben szedtek össze és vittek haza, miután az aranyfog tulajdonosát, Lumumbát meggyilkolták és testét savban feloldották. S azt az aranyfogat az elmúlt 61 éven át őrizték valahol, talán éppen az Egmont palotában.

És most visszaadták. Kis világoskék dobozkában. Adolf Hitler most először nevetett fel hangosan, a pokol hetedik bugyrában, és Lucifer visszaröhögött rá. A belgák pedig nyilván könnyekig hatódtak önnön jóságuktól, majd miután 14 óra 11 perckor véget ért a világoskék dobozos fogvisszaadási ceremónia, siettek vissza a hivatalba, hiszen 14 óra 38 perckor még fel kellett hívni a magyar miniszterelnököt, figyelmeztetve, hogy Magyarországon hibádzik a jogállam, a demokrácia, és elég súlyos hiányosságok mutatkoznak úgy általában is a jóemberség területén.

A belga Guy Verhofstadt neki is látott aláírásokat gyűjteni ellenünk. A hírek szerint az íveket egy világoskék dobozkában tartja. Ki tudja, kiknek az aranyfogai között...”

Nyitókép: KENZO TRIBOUILLARD / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Katicza
2022. június 23. 11:00
Képmutató hazug világ, abnormális politikával és deviáns barom aberrált politikusokkal. Mindez megspékelve egy hatalmas bürokratikus vízfejjel, ahová bukott másodvonalbeli jellemtelen, sok esetben fogott politikusokat ültetnek. Lásd pl. Jourova aki a börtönt is megjárta a ciprusi biztos aki nyakig az oltóanyagbizniszbe ül, persze nem korrupt, ahogy Csekk Atka sem. Dobrevné cégeiről már említést sem kell tenni, de ott a csonthülye Timmermans, a fogtündér Verholfstadt, Manfred Weber és társai. Ahogy előttük az alkesz Juncker, a pedofil Daniel Cohn-Bendit. Mind valami korrupt, pedofil szar ember, akiket fognak és így könnyen irányíthatnak. De a normalitás előbb-utóbb utat tör magának mert ez a dolgok rendje.
Vakfolt
2022. június 23. 06:18
Hihetetlen, hogy tömeggyilkos gyarmattartó seggfejek minket oktatgatnak rasszizmusból, és a faszfej újságíróik a gyűlöletről firkálgatnak nekünk. Mégis ki old fel savban egy embert? És miért teszi el a fogát? Csak nekem különösen visszataszító ez az egész?
Gyugyesz
2022. június 22. 20:22
Majd elhangzott az utasítás: - Jobbra a vallonok, balra a flamandok! - De hova álljanak a belgák?
olajfa1
2022. június 22. 19:10
SZUPERT VOLT EZ AZ ÍRÁS! /is/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!