Gyurcsány Ferenc silánynak nevezett

2022. április 12. 17:19

Egy ócska, nárcisztikus, önreflexióra képtelen alak vagy.

2022. április 12. 17:19
null
Németh Eszter
Facebook

„Gyurcsány Ferenc silánynak nevezett. Hát öregem, most aztán meghoztad a kedvem, hogy ne csak szimplán gondoljam azt, hogy a 4. 2/3 fő oka te vagy. Hanem azt is, hogy egy ócska nárcisztikus önreflexióra képtelen alak vagy. (Az ótvar, ürüléket az oldalam szabályzata és jólneveltségem tiltja.)

Tudod ha nem láttam volna testközelből, hogy mit műveltek abban a választókerületben ahol én munka mellett 120 km távolságból odamászkálva a  lelkemet kidolgoztam a te jelöltedért. És nem tudnám pontosan memnyire nem csináltatok ezen a terepen tíz években mérhetően semmit és nem lenne személyes tapasztalatom veled is, meg is szeppennék, hogy én csinálom rosszul.

Gondolom az sem tűnik fel, hogy téged már Botka László sem viselt el. Ő köszöni él virul sikeres meg a körzete is, NÉLKÜLED.

Van két rossz hírem ahogy MZP falusizása ártott a te alaptalan, ok nélküli sértegetésed sem fogja emelni a népszerűségeteket. Azt teljesen biztosan mondhatom, hogy nincs az az Isten , hogy még egyszer szavazok olyan listára, jelöltre amihez nektek közötök van. Akkor sem ha Fidesz marad életem végéig.

A másik rossz hírem, hogy te mindenképpen a múlt vagy a politikai pályán, én viszont még esetleg lehetek a jövő.... Biztosíthatlak róla, hogy egy légtérben sem leszünk soha.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. április 13. 15:48
Legalább világrekordot döntünk
Srptk
2022. április 13. 14:37
Még Eszter, még!!!!!
Zsigmond66
2022. április 13. 11:47
A D obrev K lára párt (DK) összefosás, soha, de soha nem lesz képes semmire sem.... pont
csjanos
2022. április 13. 10:36
VÉGRE VALAKI a ripacsot helyre tette...és elmondta azt amit sokan mások a jobb oldalon mondanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!