Vasárnap tüntetünk

2022. március 05. 08:20

Az orosz propaganda és a magyar közmédia ellen.

2022. március 05. 08:20
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A vasárnapi tüntetést nem csak az orosz propaganda ellen hirdettük meg. Arról is beszélnünk kell, hogy mennyire tiszta a választás, ha az ellenzék miniszterelnök-jelöltje még egyszer sem szólalhatott meg az adófizetők pénzéből fenntartott közmédiában!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kronosz85
2022. március 06. 22:00
A poszton itt több a dislike, mint ahányan tüncizni voltak. :D
PepperONee
2022. március 06. 18:36
Én beengedném a közmédiába. Had beszéljen csak az az idióta, úgyis mindig magát járatja le! :D
Dunhill67
2022. március 06. 18:03
na,hogy állnak? :))
Anyádcsipája
2022. március 06. 15:27
Ákos, a zoknidra ügyelj, hátha megint beszorulsz a sminkszobába! Varju e.t. pedig akkor videózzon, amikor legalább fél méterre van tőle valaki, úgy még talán egy-két idióta elhiszi, hogy "kicsit verik, kicsit ütik", míg a földön fetreng. Az pedig ne zavarjon, hogy nem folytat orosz propagandát a köztévé, mert úgysem nézi egyik híved sem, hazudozz bármit, megtapsolnak a birkák. Csak a sok hülyeség majd jusson eszedbe, amikor áprilisban az értelmesebb ellenzékiek inkább a kutyapártra szavaznak, ti meg ott tátogtok majd a sok agytalan kocsmaprolival, mint hal a szatyorban, mert újra el lesztek tángálva. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!