Márki-Zay megy a levesbe

2022. március 28. 18:24

A kinti megbízói elégedetlenek a jelölttel.

2022. március 28. 18:24
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Sam bácsi intő szavai

Az »amerikai kapcsolat magyarhangja« a demokraták üzenőfalaként működő balosok által megszállt Amerikai Népszava példátlan módon, egyszerűen lehülyézi Márki-Zayt, a saját jelöltjüket. Mondjuk, van rá oka.

A kinti megbízói elégedetlenek a jelölttel és már csak arra akarnak koncentrálni, hogy nyerjenek, nyerjenek minden áron. Hogy ezután mi lesz a teljesen alkalmatlan bábbal, azt nem nehéz kitalálni. Márki-Zay megy a levesbe, Dobrev-Gyurcsány páros pedig vissza a hatalomba.

Állítsuk meg őket április 3-án!”

Nyitóképen: Márki-Zay Péter. Fotó: Földházi Árpád

 


 

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. március 29. 17:03
Csicska Kötter egy senki vagy !
Fed74
2022. március 29. 17:01
P erre
Ólat a trolloknak
2022. március 29. 13:39
Szar leves lesz az... :-)
Dr Bubo
2022. március 29. 13:27
MegZakkant Peti megy a moslékba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!