Ezt az embert jogerősen elítélték csalás miatt

2022. január 15. 21:20

Legutóbbi politikai akciója az volt, hogy részt vett Botka László megbuktatásában.

2022. január 15. 21:20
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Ezt az embert jogerősen elítélték csalás miatt. Legutóbbi politikai akciója az volt, hogy részt vett Botka László megbuktatásában, Néhány éve Rogán Antal szándékaitól nem távol álló módon újraélesztette Zoom névre hallgató lapját, hogy miután elszipkázott egy csomó újságírót, rövid működést követően karácsony előtt bezárja az egészet. A szoci házilapot nem zavarja, hogy szakértőként interjúvolja. Amúgy lassan megünnepelhetjük harmincéves évfordulóját annak a Lengyel László-i kijelentésnek, hogy az MDF-kormány (1990-1994) nem fogja átadni a hatalmat.”

Fotó: Hont András, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. január 16. 17:23
Lengyel László a frusztrált ,ostoba ,semmirekellő állibsi mintapéldánya. Ő az aki lassan megdouglesz kategória...
Aerion
2022. január 16. 16:28
Az a 'gond' ezzel az okfejtéssel, hogy 1) itt semmiféle hatalomvátás nem lesz 2) azok akarnak majd erővel hatalomra törni, akiknek most sincs hatalmuk se a nemzet, se az ország felett. Ez biztos, hogy így lesz. Egy dolgot tudok mondani. Megvédjük a magyarságot minden bestiális támadással szemben. Megvédjük. És végzünk az ellenséggel, ha odáig merészkedik, hogy öl. Ennyi.
Ildikó99
2022. január 16. 15:02
Nekem ez a Tarjáni sosem volt szinpatikus
Rácz Gabriella
2022. január 16. 12:04
Unalmas már azt olvasni, vagy célozgatni rá, hogy a Fidesz nem adja át a hatalmat választási veresége esetén.Ugyanakkor a baloldal már bizonyította, hogy kellőképpen elítélhető módon nem gratulált a győztesnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!