Kiket is kell megkeresni?

2022. január 09. 19:12

Azokat, akik idestova egy évtizede beengedik őket, és elítélni mindet. Hosszú börtönre.

2022. január 09. 19:12
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Alább elolvashatják illetve megnézhetik, mi is történt Milánóban az idei szilveszter éjszakáján. Ugyanaz, ami Kölnben történt néhány évvel ezelőtt szilveszter éjszakáján. A milánói polgármester így fogalmazott az eset kapcsán:

»A polgármester gyűlöletes tettnek nevezte a szilveszterkor történteket, és azt mondta, a lehető legjobb válasz ilyenkor, ha felkutatják és elfogják az erőszaktevőket.«

Ez remekül hangzik, csak sajnos nem igaz. Mert mi is történne, ha esetleg elfognák ezeket a kártékony rohadékokat? Semmi. Pár nap múlva ugyanott járkálnának az utcákon, és ugyanott folytatnák, ahol abbahagyták. Még perük sem lenne. (Pere Matteo Salvininek van, amiért nem akarta beengedni ezeket a mocskokat.) De ha valamelyiket véletlenül el is ítélnék, soha nem utasítanák ki az országból. Ez ma a helyzet. Úgyhogy, polgármester úr, rossz hírünk van, a helyes sorrend ez:

1.: Ezeket a kártékony, teljesen felesleges mocskokat eltakarítani Európából.

2.: Azokat megkeresni, akik idestova egy évtizede beengedik őket, és elítélni mindet. Hosszú börtönre.”

Kép forrása: Szigetvári Zsolt / MTI

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Drazsé
2022. január 10. 14:06
Téged, geci!
Kormánypárti1
2022. január 10. 08:24
Ez csúnya dolog Zsolti, mert nem az összes érkező bűnöző, csak a fele. Szerintem nem kellene nagyon variálni, egy cellába kellene őket összezárni azokkal, akik beengedték őket. Örökre!
alkaloidablog
2022. január 09. 22:12
"...1.: Ezeket a kártékony, teljesen felesleges mocskokat eltakarítani Európából..." Már rendőrnek nem jelentkezik elég eredeti német, törökökkel és hasonlókkal tüöltik fel az állományt, már a vezetők is lassan azok lesznek. Ugyan ki "takartana" itt? Vicc! Bayer kedvelhető egyébként, de ennél lehetne tájékozottabb, hogy ilyen marhaságokat hallucináljon.
alkaloidablog
2022. január 09. 22:11
"...1.: Ezeket a kártékony, teljesen felesleges mocskokat eltakarítani Európából..." Késő. A nyugati társadalmak már nem tudnak nélkülük működni sem. A bevándorlók nélkül egy lassú kínhalállal felérő nemzethalál várna rájuk. Buszvezetőik sincsenek, ápolóik sem, gyerekeik sincsenek. A bevándorolt arabok és egyebek ezt pontosan látják. Ezért viselkednek ennyire gátlástalanul. Game over van, bárki bármit mond. Nem lesz keresztény Európa soha többé, nem lesz fehér többség egy-két évtizeden belül. A demográfiai változás folytonos. Ahogy az etruszkokat lelépték a latinok, őket pedig a germánok Itáliában, most egy hasonló fázisban vagyunk, vusszaút ilyen helyzetekből nyilvánvalóan nem lehetséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!