A fővárosi főügyész, Ibolya Tibor ismét nagyot koppant

2021. december 12. 09:28

A bíróság átlátott gyenge próbálkozásán az Ördög ügyvédje ügyében, és nekem adott igazat.

2021. december 12. 09:28
null
Dr. Czeglédy Csaba
Facebook

„A fővárosi főügyész, Ibolya Tibor ismét nagyot koppant: a bíróság átlátott gyenge próbálkozásán az Ördög ügyvédje ügyben és nekem adott igazat.

Mint tudjátok, politikai okból engem gyanúsítanak azzal, hogy én robbantottam ki a Borkai-ügyet. Nem mintha ez a feltételezés az ellenzéki közegben nekem bármit is ártana.

Az Ördög ügyvédje ellen az ügyészség nyomására úgy nyomozott a Nemzeti Nyomozó Iroda, mintha egy terroristát kerestek volna. Mégsem találtak semmilyen érdemi bizonyítékot. Még úgy sem, hogy a Fővárosi Főügyészség még a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatot is rám küldte.

Miután Ibolya Tibor egyetlen fővárosi ügyészre sem tudta rábízni az ügyet, maga fordult a bírósághoz, hogy az tárgyalás és így bizonyítási eljárás nélkül hozzon ellenem büntetővégzést.

Indítványoztam a bíróságnál, hogy tartson tárgyalást, ugyanis nem én vagyok az Ördög ügyvédje, azaz nem én töltöttem fel a Borkai és társai orgiájáról készült képeket és a videókat az internetre, és azért is, mivel ez az ügy egyáltalán nem egyszerű megítélésű.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság velem értett egyet: nem fog büntetővégzéssel döntést hozni, mivel az ügy nem bírálható el így.

Ibolya Tibor fővárosi főügyésznek tehát - ha nem lesz gyáva hozzá - velem kell majd szembenéznie a tárgyalóteremben ebben a gyalázatos koncepciós eljárásban.

Bukni fog, ahogyan gazdái is.”

Nyitókép: Czeglédy Csaba Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. december 13. 02:42
az koppan, aki utoljára koppan.. vágesz, czöglady kappan?! :D
Monongahela
2021. december 13. 00:36
A doktorbűnöző "úr".
amca
2021. december 13. 00:01
Ügyvédnek barom vagy embernek szarh,politikusnak féreg. Börtöntölteléknek kitűnő. 1 dolog ,hogy nehéz bizonyítani vmit,mert szuper csaló vagy. 25 év vasban. Ott rohadsz meg.
nyugalom
2021. december 12. 19:20
A zsigeri suttyó proli, jakob masolata!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!