Bolcsik a móri mészárlás elkövetőiben is tévedett

2021. október 15. 11:22

A Nemzeti Védelmi Szolgálat főigazgatója köztisztviselőként sértődötten minősít engem.

2021. október 15. 11:22
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Bolcsik Zoltán r. altábornagy megnyugtatott, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálat nem tartott 60 fős, állófogadással egybekötött sajtótájékoztatót a 6 milliárdos EU-s projektről, CSAK AKART olyat tartani (hiszen nyilván ezért kért rá árajánlatot).

Sajnos azt nem írta, hogy nem fizettek ki pl. 30 milliót A SZILÁRD ERKÖLCSISÉG RENDVÉDELEM-SPECIFIKUS JELLEMZŐINEK FELTÁRÁSA című tudományos értekezésre. A többi beszerzés (számítógépes és mobil kommunikációs eszközök) ellenőrzése pedig lehetetlen: az NVSZ, a papíron egyik legfontosabb korrupció ellenes szervezet nem töltötte fel a szerződések mellékleteit a közbeszerzési adatbázisba.

Bolcsik r. altábornagy viszont elragadtatta magát kicsit: köztisztviselőként sértődötten minősít engem, szerinte »az eljárásom összeegyeztethetetlen, méltatlan közéleti tevékenységemmel«. Ez a minősítgetés elég szokatlan egy rendőrtől, de tudomásul veszem, ha ez a véleménye rólam.

Cserébe én is elmondom a munkájáról a véleményem: ha a Nemzeti Védelmi Szolgálat egyik fő feladata tényleg a korrupció elleni küzdelem, akkor Bolcsik r. altábornagy életének legnagyobb baklövése nem is az, hogy a móri mészárlás valódi tettese helyett kitartóan ragaszkodott Kaiser és Hajdú elítéléséhez, akikről később kiderült, hogy nem ők voltak a tettesek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. október 15. 15:10
Na kibe nem kötött még bele ez az őrült?
Ooomph
2021. október 15. 14:58
Ilyen, amikor egy elmebeteg szar kezébe hatalmat adnak. Lő mindenkire a hülye fasszopó.
Amerigo
2021. október 15. 14:34
Előbb-utóbb a dilinyós baromorvos nekiszalad egy szívlapátnak. Minősítget, sejtet ugyanakkor meg tudja, hogy bizonyos beszerzések titkosak. Ezek ellenőrzésére van egy szervezet, nem pedig egy elmebeteg képviselőnek a feladata az ellenőrzés. A móri ügyben qrvára okos a "jukas zoknis" barom! (utólag!)
yanoo
2021. október 15. 14:22
Elmebeteg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!