Gyurcsány papnak állt, Dobrev külföldi intervenciós csapatokért kiáltott

2021. augusztus 30. 18:10

Hazudni reggel, éjjel meg este, nehogy a nép rájöjjön, hogy nem értettek hozzá

2021. augusztus 30. 18:10
null
Vésey Kovács László
Pesti Srácok.hu

„A Karmelita Kolostorban ülő »nemzetrabló, nemzetáruló brigád« kisöprését ígérgette Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció kongresszusán, amelyen a szektája egyúttal hivatalosan is megnyitotta az amúgy már hetek-hónapok óta permanensen zajló kampányát. A miniszterelnökösködésbe 2009-ben belebukott politikus kijelentette, hogy a hatalomátvételük után »jó kezekben lesz a haza sorsa«.

Mivel a feleségének, valamint csendestársként nyilván saját magának szánja a hatalmat, feltehetően ugyanazokra a kezekre gondolt, amelyek 2006-ban viperával verették és puskával lövették az ő zsarnoksága ellen tüntető tömeget. Emlékezetes élmény Magyarország számára, amikor ezek a kezek közt volt, hiszen akkoriban verést és jogi meghurcolást kockáztatott az, aki demonstrált az országot eladósító és külföldnek kiárusító, emberek tömegeit a létminimum alá taszító, az egészségügyet lerohasztó kormány ellen.

Saját kormányzati teljesítményéhez és magatartásához képest így indokolatlanul magabiztos dolog Gyurcsány részéről nemzetrablónak és nemzetárulónak nevezni a mostani vagy bármilyen más kormányt a sajátján kívül, de a vlogoszféra Ferije sosem volt zavarban, ha a cél érdekében kicsit másítani kellett az igazságon. Vagyis hazudni reggel, éjjel meg este, nehogy a nép rájöjjön, hogy elkúrták, mert nem értettek hozzá.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2021. augusztus 31. 10:53
Kevés ilyen aljas politikus volt Magyarországon, mint Gyurcsány Ferenc.
Vakfolt
2021. augusztus 31. 09:13
Aki mutogat az lop.
simonvitéz
2021. augusztus 31. 03:29
Lehet, hogy furát mondok, és senki se bukjon ki túlságosan, de Gyurcsányék legnagyobb bune nem 2006 október 23-a volt. (Tiszteletben tartva természetesen az áldozatok érzéseit.) Elvégre némely ellenzéki tuntetésen én is verettem volna a jonépet. Pl amikor ocsmány módon szóltak be jobbikos proletárok fiatal rendőrnonek a Parlamentnél. Vagy Fegyor füst bombás dobálódzásánál. Gyurcsányék legnagyobb bűne az ország erkölcsi-szellemi-gazdasági elrablása, lerablása, kifosztása, nettó magyarellenességgel átitatódva. A "nekünk mindent szabad és lehet" kommunista gyakorlatának folytatása.
Pelso j.
2021. augusztus 30. 22:53
puskával lövették a tömeget....... Hát, vannak mocsokabb foglalkozások is, mint tiéd, de nem sok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!