Most állítsuk meg Brüsszelt!

2021. július 18. 09:08

Le akarják nyomni az unió keleti országait, hogy ne veszélyeztessék a nyugati dominanciát.

2021. július 18. 09:08
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Botrányos és egyben felháborító, hogy a legfrissebb brüsszeli tervek szerint egy magyar családnak havi szinten akár több tízezer forinttal kell majd több rezsit fizetnie. Minderre állítólag azért van szükség, hogy így mentsük meg a Földet. Aljas és cinikus húzás ez Brüsszel részéről. A mostani tervek mögött bár olyan hangzatos szavak állnak mint klímavédelem, és a környezetszennyező anyagok kibocsátásának a csökkentése, a valóságban mégis arról szól, hogy az unió keleti részén élő országokat lenyomják, hogy ne veszélyeztessék a nyugati dominanciát.

Természetesen a hazai baloldal teljes mellszélességgel támogatja azt, hogy a rezsicsökkentés szűnjön meg, és az emberek minél többet fizessenek. Ebben semmi meglepő nincsen. A baloldal nem is tehet mást, mivel a hazai szervezeteik teljes mértékben Brüsszel kiszolgálói. Ha hatalomra kerülnének, akkor minden nemzetközi diktátumot kritika nélkül végrehajtanának, ahogyan azt 2002-2010 között tették.

Senki se értsen félre, a környezetet óvnunk és védenünk kell. Mindent el kell követni, hogy a környezetszennyező anyagok kibocsátását csökkentsük. Azonban a teljes ésszerűtlen döntéseknek semmi értelme nincsen. Amíg a világ vezető hatalmai nem lépnek érdemben a szén-dioxid kibocsátás csökkentésének a terén, addig teljesen értelmetlen az, amit Európa csinál.

Nevezzük nyugodtan önsorsrontásnak, ami most zajlik Európában. Ha ezek a tervek megvalósulnak, akkor Európa teljesen versenyképtelen lesz azon országokkal szemben, akik sokkal ésszerűbben hajtják végre a zöld fordulatot. Minden fejleményt egymás mellé téve azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy az európai fejleményeket a kontinensen kívülről fizetett személyek gerjesztik. Volt már példa arra a világtörténelemben, hogy az egyes szervezetek vezetői számára nem az általa képviseltek voltak a legfontosabbak, hanem azok akiktől a titkos fizetést kapták. Európát jól láthatóan fogságba ejtette egy olyan érdekkör, ami a teljes romlás felé a kontinenst.

Itt az idő a Brüsszel elleni lázadásnak!”⁠

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. július 19. 09:57
Reálisan elnézve a keleti országok állapotát azóta amióta beléphettel az Únióba, azt kell mondjam, hogy nem érdemelték meg a belépést. Sokkal közelebb kellene lenniük minden formában a nyugati demokráciákhoz, de sajnos nyoma sincsen annak, hogy valamikor egy szintetn lesznek. Pedig pénzt kaptak gazdagon ! Pár ország pedig kifejezetten folyamatosan támadja és rombolja az EU-t.Felül kellene vizsgálni ujra az EU-nak az elmúlt időszakot, Aztán felbomlani és utána rögvest ujra alakulniuk de akkor már azok nélkül akik nem oda velók. Sokkal jobban járnának !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csabi57
2021. július 19. 04:33
Sajnos valószínüleg igaza van.
pemete jakab
2021. július 18. 20:02
"Le akarják nyomni az unió keleti országait, hogy ne veszélyeztessék a nyugati dominanciát." Azt a dominanciát az USA és Kína veszélyezteti leginkább, nem az EU keleti országai.
pemete jakab
2021. július 18. 20:01
"Most állítsuk meg Brüsszelt!" A Fidesz és a trolljai olyan bátrak, mint az a hülyegyerek, aki kővel dobálja a ketrecbe zárt oroszlánt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!