Kétezerhuszonkettő után csatlakozunk az Európai Ügyészséghez

2021. június 02. 15:29

Számítani fogok miniszterelnökként Hadházy Ákosra.

2021. június 02. 15:29
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Tegnap fizikai valójában is létrejött és megkezdte munkáját az Európai Ügyészség, aminek elsődleges célja, hogy ne hagyja politikai maffiák által ellopni az EU-s pénzeket. Ezeket a pénzeket ugyanis az egyes országok gyarapodására és fejlődésére szánták, nem pedig arra, hogy a politikai vezetés növelje belőle a magánvagyonát.

Nem csoda, hogy a Fidesz-maffia által vezetett Magyarország nem csatlakozott az Európai Ügyészséghez. Hiszen az Orbán-családnak soha semmi nem elég: alig várják, hogy az uniós helyreállítási alapból a nekünk, magyaroknak járó milliárdokat is zsebre tegyék.

A 2022-es kormányváltás után első intézkedések között fogunk csatlakozni a közös Európai Ügyészséghez, hogy ne tudják büntetlenül ellopni a magyar iskolákra, kórházakra, és munkahelyekre szánt EU-s pénzeket!

Számítani fogok miniszterelnökként Hadházy Ákosra, akinek az lesz a feladata, hogy az újonnan létrehozandó magyar Korrupcióellenes Ügyészséggel, valamint az Európai Ügyészséggel összefüggő politikai és jogi koordinációs munkákat elvégezze. Nála jobb választást erre a küldetésre elképzelni sem tudnék.

Mi leszünk azok, akik 30 év után megszabadítjuk a rendszerszintű korrupciótól Magyarországot, csillagászati összegetek megtakarítva ezzel az adófizetőknek – hogy aztán egy új, nyugati Magyarország felépítésére költhessük. Mert az EU-s pénz nem a kormányé, hanem a magyar embereké!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stefi
2021. június 03. 16:55
Ebből a zagyva modatból nem jöttem rá, hogy ki lesz miniszterelnök ? A gyíkvállú Fekete Győr, vagy a ragyásképű Hatházy ?!
Aerion
2021. június 03. 15:51
Számítani fogok miniszterelnökként Hadházy Ákosra. Tttt..essék? : D
őrnagyőrnagy
2021. június 03. 09:18
Nemtudomka, hol leszel te miniszterelnök? Lipótmezőn, a folyosón, pizsamában...
airmax
2021. június 03. 08:29
Az iskolákat nem az eu hozta rendbe (miután az alkesz paretnere az önkormányzatokra bízta a fenntertásukat, és pénzt nem adott hozzá) hanem az állami fenntartásba vétel a Klébelsberg központ, aki megkapta a szükséges forrásokat hozzá... A szétlopott 14 ker-be járok sportolni egy társasággal, és nap mint nap látom, hogy rendbehoztak tornatermet zuhanyzókat, legutóbb a portá ajtajait cserélték korszerűekre... Ez a hazug felforgató kun béla ivadék beszél iskola szétlopásról? Úgy igaz ez mint, ahogy ő miniszterelnök lesz.... (idősebbek emlékeznek még a "nagyszájú"-ra Muhammad Ali - előtte Cassius Clay-nek hívták, - volt egy vicc úgy szólt... : A világ legszebb embere Muhammad Ali lett - saját bevallása szerint... Szóval magyarország miniszterelnöke Fekete Győr András lett...- saját bevallása szerint...- sic
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!