Hollandia térdel

2021. június 27. 20:15

Ebben a fene nagy diktatúrában a holland szurkolók vonulhattak az utcán, a r*hadt nagy német demokráciában pedig úgy kísérték a szurkolóinkat, mintha bűnözők lennének.

2021. június 27. 20:15
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„A V4-EK GYŐZELME, HOLLANDIA TÉRDEL

Budapesten, szinte teltház előtt búcsúztatták a csehek a hollandokat. Nem a csehek voltak a meccs favoritjai, az tény, szinte mindenki az Oranje továbbjutását várta. De a csehek – ahogy a magyarok tették azt a franciák vagy a németek, vagy a portugálok ellen – nem feltett kézzel vonultak fel a pályára.

Ez ma Közép-Európa, ez a V4-ek sikerének kulcsa, az, hogy nem f*ssuk össze magunkat, ha szembe kerülünk a Fényességes Nyugat valamelyik csapatával. A régiónk megmutatta, hogy számolni kell velünk, és nem vagyunk holmi lenézhető barbárok, keleti vadak. Mert megmutatjuk nekik, minden pályán.

És halkan teszem hozzá, hogy ebben a fene nagy diktatúrában a holland szurkolók vonulhattak az utcán, a r*hadt nagy német demokráciában pedig úgy kísérték a szurkolóinkat, mintha bűnözők lennének.

És tudják mit üzenek a sz*rjankónak?

Hollandia térden!

A csehek térdre kényszerítették Hollandiát!

Rutte már térdel egy sarokban!

Hajrá Csehország! Köszönjük csehek!”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2021. június 29. 06:44
Orwelli világ van : Az egyenlőbbek imádata kötelező lett.
aaa1
2021. június 29. 00:33
Szálljatok le a fociról Zsótika, másszál vissza a pöcegödörbe
Reszelő Aladár
2021. június 28. 14:42
Budapest bosszút állt! Nem mi játszottunk, hanem a közeli barátaink, mi csak 35-40 ezer szurkolóval szálltunk be. Rutte rinyálhat, ha egyátalán érdekli a foci... Amúgy meg törölje anyja sírjába a trágyás lábát.
kishal
2021. június 28. 14:32
Ne molesztálják szerencsétlen labdarúgást! Se a Bayer-féle hivatásos hergelő művészek, se a nácizó buzgárok, se a buzgározó biztonsági őrnek öltözött panelszökevények, se a feketék farkán csüngők! Elég volt! El a kezekkel (és sanda szándékokkal) a focitól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!