2022 után megszabadulunk Orbán Viktortól

2021. június 19. 13:44

Ez lesz az igazi szabadságharc.

2021. június 19. 13:44
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Igen, Európának szabadságharcosokra van szüksége.

Csak pont hogy olyanokra, akik képesek ellentartani a Kínai Kommunista Párt befolyásszerzési kísérleteinek. Olyanokra, akik nem fekszenek be minden alkalommal az orosz elnöknek. Olyanokra, akikre nem keleti diktatúrák trójai falovaként tekintenek egész Európában. Olyanokra, akik a saját állampolgáraiknak is minél több, nem pedig minél kevesebb szabadságot biztosítanak.

2022 után megszabadulunk Orbán Viktortól – és egy nyugati, szabad Magyarországot építünk.

Ez lesz az igazi szabadságharc.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz A Piréz
2021. június 21. 14:44
Először nézd meg a filmet more, aztán döntsd el magadban, hogy a nagymamám zsánerű néni, meg a nagybátyám zsánerű bácsi, meg a kisgyerekes anyuka, meg a gimnazista, meg a bámészkodó külföldi, akit a kapualjból rángattak ki, és sokan mások, akik mind-mind arccal-névvel-foglalkozással vállalták a történetüket, és a kamera előtt játszódó brutális jelenetek egy hollywoodi film statisztáit ábrázolják-e. És te tényleg ilyen fogalmatlan vagy, hogy Gyurcsány vezetésével kormányoztak még három évig???? Eszem megáll... És te kommentelsz ide, te jó ég... Eridj vissza az iskolapadba történelmet tanulni. És látod, azt mi is szeretnénk tudni, hogy miért nem szólt ez ellen semmit az EU, és miért nem nézték meg inkább a felvételeket, mikor a Heller banya azt rikácsolta, hogy "nó van vóz sát, nó van vóz torcsörd!"... Minden tisztességes embernek ökölbe szorul a keze, ha erre gondol. A rossz nyelvek szerint egy bizonyos Eleni Tsakopoulos Kounalakis akadályozta meg, hogy bírósági szakaszba jusson a Gyurcsány elleni feljelentés, aki amerikai nagykövetként szolgált 2010 és 2013 között Magyarországon. Ha ezek után sem bírod összerakni a kis fejedben, hogy miért szeretné annyira az amerikai kormány meg az EU, hogy Gyurcsány újból hatalomba kerüljön, akkor teljesen reménytelen eset vagy. Segítek, ha nem akaródzna megtalálni a film linkjét: https://youtu.be/ZjQL3Gjt-c8
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. június 20. 11:08
Bandika az időzítés nagymestere. #balfax
Pista6
2021. június 20. 09:57
Bandi! Tőled fogunk megszabadulni 2022-ben! Elég volt belőletek!
darázs
2021. június 20. 09:46
azt hiszem értem Fegyőrt annál nagyobb szabadságot mint amikor az ellenzék megszabadul a démonaitól a következő kétharmad hatására elképzelni sem lehet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!