Egyértelműen erősebb vagyok

2021. április 18. 11:04

Bármilyen nehéz is volt ez az egy év, hasznosan telt. Interjú.

2021. április 18. 11:04
null
Kapás Boglárka
Infostart

„Hogyan élte meg az elmúlt bő egy év megpróbáltatásait?

Nagyon nehéz volt, amikor bejelentették tavaly márciusban, hogy nem lesz országos bajnokság. Nehezen hevertem ki, az olimpiai halasztás viszont elég egyértelmű volt már. Ezeken is viszonylag hamar túl tudtam lépni. A plusz egy évet megpróbáltuk kihasználni, fejlődni, és szerintem is jól sikerült, 100 pillangón és a 200 első felében is előre tudtam lépni. Bármilyen nehéz is volt ez az egy év, hasznosan telt.

Az autoimmun betegségét mennyire sikerült kordában tartani?

A dietetikusom, Marics Balázs nagyon jól és aprólékosan összeállította az étrendemet, ebben van az egyik kulcsa, hogy jól tudom kontrollálni a betegséget, illetve természetesen néhány vitamint pótolni kell. Ezekkel ki tudjuk tolni azt az időszakot, amikor gyógyszert is kell majd szednem.

Mi a konkrét célja július végére?

A legtöbbször időeredményben és egyéni csúcsban gondolkodom. A helyezés nem csak rajtam múlik, de szeretnék 200 pillangón döntőt úszni, és ott minél előrébb végezni. A lényeg azonban az, hogy élvezzem a következő három hónapban az edzéseket, majd az ottlétet.

Lehet majd élvezni az olimpiát a minden korábbinál nagyobb szigor és a várható PCR-tesztek mellett?

A tesztelést nem lehet igazán megszokni, mert nem kellemes, de legalább hozzászoktunk, és szükség is van erre, hogy biztonságban érezzük magunkat. Szerintem mindezekkel együtt vagy ezek ellenére is lehet élvezni egy olimpiát, annak minden ottani állomását, így nekem is ez a célom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2021. április 18. 22:40
2016 óta az ország férfilakosságának a fele ebbe a lányba szerelmes.... Én is közéjük tartozok :-) Hajrá Bogi!!!!!!!!
KBA98
2021. április 18. 14:18
Nagyon aranyos, ügyes, kedves, etc. Maradjon is meg ilyennek sok-sok sikerrel és persze egészséggel!
llnnhegyi
2021. április 18. 12:52
Cukorfalat ez a bűbájos világrekorder sportoló nő! Gratulálok Neki, és egy olimpiai aranyat hozzon haza.
certus
2021. április 18. 12:43
Nagyon szimpatikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!