Vackcinácicó

2021. március 12. 19:02

Minden esetben csak az a vackcina a nem jó, amelyről a patás éppen beszél.

2021. március 12. 19:02
Tutiblog
Pesti Srácok.hu

„Na, most aztán jól összezavartad őket Mester, ezt a vezércselt már nem éli túl a patás – kuncogott fel kárörvendően kicsiny fővárosi legénylakásában Ágasshy Hümér, amikor tudomására jutott, hogy példaképe, az Őszödi Feri hirtelen megváltoztatva nézeteit a nyugati vackcinák mellett a keletieket is preferálni kezdte, holott egy nappal korábban még meggyőződéssel állította a Feri, hogy utóbbiakkal csak a magyarokat akarja megmérgezni a patás.

Hümért különösen izgalomba hozta az a körülmény is, hogy a Feri mellé tüstént felsorakozott a komplett baloldal, és úgy tolták fullba, hogy mindig, minden esetben csak az a vackcina a nem jó, amelyről a patás éppen beszél. A közepesen sikertelen telefonos direktértékesítő hamar magáévá tette azt a népszerű vélekedést is, hogy le kell zárni mindent, de közben mindent ki is kell nyitni, mert ezzel mindig sarokba lehet állítani a tuggyukkit, aki ugyan egyszer sem állt sarokba emiatt, de ez a kórus lelkesedését egy cseppet sem vetette vissza.

Ágasshy Hümér őszintének tűnő ábrázattal hangoztatta ismerősei körében azt, hogy a koronáriavírus, a vackcinácicó nem játék, nem lehet, nem szabad abból politikai kérdést csinálni, de azért következetesen remélte, hogy a pandémiába beledöglenek a patás szavazói, mert ha azok nem szavaznának többé, akkor az elhozhatná a Demokrácia Nagy Diadalát.

A reménytelenül szingli fiatalember minden információt igyekezett beszerezni a kórságról, az értő körültekintésben komoly segítségére volt a közösségi média, azon belül is a Fakebukkake-n nyomuló a Tudásnak Fálya, a Dögöljön Meg A Tuggyukki, a Keleti Dicsfény, a Nyugati Dicsfény, A patás Lapjáról Kitiltottak Egylete és az ezekhez hasonló szakműhelyek, ahol tudós emberek világosították fel a felvilágosulni vágyó népeket olyasmikről, mint például, hogy a patás terjeszti a kórt, mert így tör TEJhatalomra. Hümérnek ugyancsak segítségére volt szomszédasszonya, Lyolánka néni, aki nyugállományú kutyakozmetikusként kijelentette: neki ugyan senki nem ad be a vackcinával csipszet, hogy aztán így figyeljék meg a tuggyukkik. Lyolánka néni ország-világ előtt felvállalta nézeteit, ezért gondolatait a Fakebukkake mellett az Instanttésztagrammon és a hasonló platformokon is megosztotta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna
2021. március 13. 11:54
A legjobb:-a legdrágább. Már a természeti népek is tudták: olcsó húsnak híg a leve... "Kétszer annyit fizetett Magyarország a kínai Sinopharm-vakcináért, mint amennyiért az EU veszi a Pfizer-BioNTech-oltóanyagot – írja a New York Times nyomán a 24. Az amerikai lap megjegyzi, hogy a Sinopharm ára olyan kiugró, hogy ezzel a világ legdrágább vakcinája." Forrás: https://kuruc.info/r/2/225688/
olvaso9
2021. március 13. 10:30
Nagyon jó. Lehet tovább csiszolni, finomítani (különösen a megnevezéseket) és mindenképp folytatni.
Pelso j.
2021. március 13. 07:56
Ez most humorosnak készült vagy csak a szokásos tutiblogos kínlódás?
krotak
2021. március 13. 07:33
Az aljasság határtalan. Akik eddig "szülő-gépeztek", most azt híresztelik, hogy az oltás meddőséget okoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!